Nnyü’de İktisat Ve İşletme'de Yüksek Lisans Programlarına Öğrenci Alınacak

Nnyü’de İktisat Ve İşletme'de Yüksek Lisans Programlarına Öğrenci Alınacak

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde İşletme (Tezli), İktisat (Tezli) ve İşletme Yönetimi (Tezsiz) yüksek lisans programlarına, 2014-2015 eğitim-öğretim yılında...

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde İşletme (Tezli), İktisat (Tezli) ve İşletme Yönetimi (Tezsiz) yüksek lisans programlarına, 2014-2015 eğitim-öğretim yılında toplam 125 öğrenci alınacağını duyurdu.

Alınacak öğrenciler hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, bu programlarda yüksek lisans yapmak isteyen adayların 29 Ağustos 2014 tarihine kadar üniversite kampüsünde bulunan Öğrenci İşleri Birimi'ne başvurmaları gerektiğini belirtti. Rektör Güney, dört yıllık yüksek öğretim programlarının herhangi birinden mezun olan tüm adayların bu yüksek lisans programlarına başvuru yapabileceğini ve yüksek lisans programlarıyla ilgili detaylı bilginin, üniversitenin web sayfasında (http://www.nny.edu.tr) mevcut olduğunu ifade etti.

Rektör Güney, İşletme Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı'na başvuran öğrencilerden 14 öğrencinin, dış ticaret alanında yetiştirilmek üzere yüzde 100 burslu (ücretsiz) olarak kayıt edileceğini, bu programın Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) işbirliği ile açılan bir program olduğunu ve programın üçüncü döneminde öğrencilere AKİB tarafından dış ticaret yapan şirketlerde bir dönem uygulama imkânı sağlanacağını belirtti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.