Nilüfer Eğitim Kurumları Üniversiteye Yerleştirmede Önder

Nilüfer Eğitim Kurumları Üniversiteye Yerleştirmede Önder

Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları, yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla Bursa’nın gururu öğrenciler yetiştirdiğini bir kez daha kanıtladı.Bursa’da eğitim çınarı haline gelen Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları, LYS başarıları sonrasında...

Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları, yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla Bursa’nın gururu öğrenciler yetiştirdiğini bir kez daha kanıtladı.

Bursa’da eğitim çınarı haline gelen Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları, LYS başarıları sonrasında öğrencilerinin yerleştiği yükseköğretim programlarıyla da gurur tablosu oluşturmaya devam ediyor. Bu yıl Nilüfer Eğitim Kurumlarından mezun olan öğrencilerin LYS başarı grafiklerinin yüksek olması, yerleştikleri yükseköğretim programlarının da kalitesini her geçen yıl arttırıyor.

Tıp fakültelerine 44, mühendislik fakültelerine 26, mimarlık fakültelerine 23, hukuk fakültelerine 18, uluslar arası ilişkiler bölümüne 19, fen-edebiyat fakültelerine 21, iktisadi ve idari bilimler fakültelerine 20 öğrenci yerleştirilmesinde büyük katkısı olan nilüfer Eğitim Kurumları, çıtayı giderek yükseltiyor.

Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Kıcıroğlu, yerleştirme sonuçlarından oldukça memnun olduklarını belirterek, şunları söyledi: “Kurumumuz yıllardır çeşitli Türkiye dereceleri alarak adından söz ettiriyor. Bu derecelerin sonunda yerleştikleri programlar da göğsümüzü kabartıyor. Bu yıl da aldığımız sonuçlar bizim ve öğrencilerimiz boşa emek harcamadığını gösteriyor. Dereceye giren ve bunun sonucunda ülkemizdeki en iyi okullara yerleşen öğrencilerimiz, önce ailelerinin sonra da bizlerin ve Bursa’nın gururudur. Öncelikle bize bu gururu yaşatan öğrencilerimize, ardından öğrencilerimize emeği geçen öğretmenlerimize ve idareci arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Ülkemizin ve Bursa’mızın daha ileriye taşınması için onların emekleri çok değerli.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.