Nike Halı Saha Ligi sona erdi

Nike Halı Saha Ligi sona erdi

Turnuvanın Konya ayağı Emir ve Selçuklu Halı Sahada toplam 111 takımın katılımı ile gerçekleşti. 5 haftadır süren turnuvada toplam 158 maç oynandı.

Bin 147 golün atıldığı müsabakalarda hakemler 195 sarı kart, 5 de kırmızı kart gösterdi. Turnuva sonunda 15-19 yaş kategorisinde 2 takım, 20-35 yaş kategorisinde 2 takım olmak üzere toplam 4 takım bölge maçlarında Konya’yı temsil etmeye hak kazandı.

Geçtiğimiz hafta sonu Emir Halı Saha’da oynanan final maçında 15-19 yaş kategorisi Selçuklu saha finalinde False Me, Wanted Players’i 4-1 yenerek şampiyon oldu. 15-19 yaş kategorisi Emir Saha finalinde Renklibay’ı 4-3 yenen Mekansızlarspor ipi göğüsledi. 20-35 yaş kategorisi Selçuklu Saha finalinde Demgah’ı penaltılarla 9-8 yenen Selçuklu Belediye Spor şampiyon oldu. 20-35 yaş kategorisi Emir Saha finalinde ise Selçuklu Belediye Gençlik, Büyükşehir İtfaiye takımını yine penaltılarla 13-12 yenerek şampiyon oldu.
Buna göre 15-19 yaş kategorisinde False Me ve Mekansızlarspor, 20-35 yaş kategorisinde ise Selçuklu Belediye Gençlik ve Selçuklu Belediye Spor takımları Konya’yı temsil etme hakkı kazandılar. Emir Halı Saha’da gerçekleşen final maçlarından sonra yapılan ödül merasiminde Konya Valisi Aydın Nezih Doğan AK Parti Konya Milletvekili Sami Güçlü,  Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baykan, Konya ASKF Başkan Vekili Remzi Ay ve yönetim kurulu üyeleri dereceye giren 4 saha birincisi takım oyuncularına yarımşar altın ile eşofman, ikinci olan takımlara da eşofman ve çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.