Nikahlarını Kule Sitede kıydırdılar

Nikahlarını Kule Sitede kıydırdılar

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve bir hafta boyunca özel tasarım gelinliklerin sergilendiği Kule Site gelinlik günleri adına yakışır bir sürprizle sona erdi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve bir hafta boyunca özel tasarım gelinliklerin sergilendiği ‘Kule Site gelinlik günleri’ adına yakışır bir sürprizle sona erdi. Kule Site yönetimi bu yılda bir çifti evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Madam Burcu Modaevi’nin gelinlik ve damatlık hediye ettiği şanslı Sevda ve Hakan çifti, Kule Site Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde bir ömür boyu sürecek mutluluklarına ‘evet’ diyerek hayatlarını birleştirdi. Mutlu çiftin yakınlarının yanı sıra nikâhtan habersiz olan Kule Site ziyaretçileri de heyecanlı dakikalara şahitlik etti. Etkinlik alanında kurulan sahne ve nikâh masası sayesinde büyük bir nikah salonuna dönüşen Kule Site, en kalabalık günlerinden birini yaşadı. Kule Site Alışveriş ve Eğlence Merkezi Müdürü Mustafa Totan’ın şahitlik yaptığı nikâh, gelin ve damadın yakınları, mağaza çalışanları ve tüm Kule Site ziyaretçileri tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Selçuklu Belediyesi Nikâh Memuru Nihat Toran tarafından kıyılan nikâh sonrasında gelin ve damat ilk danslarını yaptı. Nikâhı izleyen ziyaretçilere nikâh şekeri dağıtıldı.

Mustafa Totan, “Genç çiftimizin hayatlarının en özel ve en önemli adımını bizlerle ve ziyaretçilerimizle paylaşıyor olması, Konya’nın yaşam merkezi olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Bu güzel çiftimize böylesi özel bir anı bize yaşattıkları için teşekkür ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.