Nezir Büyükcengiz ve Ali Alp anıldı

Nezir Büyükcengiz ve Ali Alp anıldı

3 Ocak 2007 tarihinde geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden dönemin CHP Konya Milletvekili Nezir Büyükcengiz ile yine aynı dönem CHP Konya İl Sekreteri olarak görev yapan Ali Alp, dün kabirleri başında anıldı.

CHP İl Sekreteri Ali Alp’in kullandığı 06 VRF 88 plakalı özel otomobilin Güneysınır İlçesi Aydoğmuş köyü yakınlarında Alp’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak takla atması sonucu 56 yaşındaki Nezir Büyükcengiz ile 59 yaşındaki Ali Alp hayatlarını kaybetmişti.
Seçim bölgesinde yaptıkları bayram ziyaretleri dönüşünde meydana gelen trafik kazası sonrası hayatlarını kaybeden Nezir Büyükcengiz Sarayönü’nde Ali Alp ise Musalla Mezarlığı’nda toprağa verilmişti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Teşkilatı tarafından ölümlerinin 4. yılı nedeniyle Nezir Büyükcengiz’in Sarayönü Merkez Mezarlığında bulunan kabri ile Ali Alp’ın Musalla Mezarlığı’nda bulunan kabri başında anma programı düzenlendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılınçdaroğlu’nun çelenk gönderdiği anma programlarına Büyükcengiz ile Alp’ın aileleri, yakınları CHP Konya il ilçe teşkilat mensupları ve çok sayıda sevenleri katıldı.
Anma programında okunan Kuran-ı Kerim’in ardından bir kez daha duygularını dile getiren yakınları Büyükcengiz ve Alp’in acılarını yüreklerinde hissettiklerini ifade ederek kendilerini bu günde yalnız bırakmayan tüm sevenlerine teşekkür etti.
ALİ SAİT ÖGE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.