Nefesler tutuldu

Nefesler tutuldu

Bank Asyada zirve tırmanışını sürdüren Konyaspor, yarın konuk edeceği Rizespor maçını kazanmak için şartlandı. Uzun zamandır sahalardan uzak kalan Ertuğrul bu maçta görev alabilecek duruma geldi

Konyaspor’da, Rizespor maçının parolası, iyi futbol ve galibiyet olarak belirlendi. Ligde zirve yürüyüşünü sürdüren ve ilk iki için rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyen yeşil-beyazlı takımda, Pazar günü oynanacak Rize maçı öncesi eksik yok. Kartal’ın önceki gün teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yaptığı antrenmana dinlendirilen Erdinç Yavuz ve Mariusz Pawelek dışında tüm oyuncular katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışmasıyla devam etti. Oyuncular daha sonra kaleciler Ercüment ve Onur Nazmi'nin koruduğu kalelere şut çalışması yaptı. Antrenman sonrasında taraftarlar teknik heyet ve oyunculara tatlı ikramında bulundu.
Dün de Tatlıcak tesislerinde taktik çalışması yapan Konyaspor’da, Ertuğrul ile birlikte tüm futbolcuların oynayabilecek durumda olduğu bildirildi. Geçene hafta maç kadrosuna alınan Ertuğrul’un ilk 11’de yer almaması  halinde sonuca göre ilerleyen dakikalarda oyuna alınması beklenmekte. Konyaspor’da hazırlıklar yarın ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular tesislerde kampa alınacak. 
Pazar günü içi sahada yapılacak maçı taraf    tarlar 50-1 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler. Biletlerini satışına biletx gişelerinde başlanıldı. Satışlar bugünde devam edecek ve taraftarlar yarın ise biletlerini stat gişelerinden temin edebilecekler. Konyaspor yönetici, teknik adam ve futbolcular taraftarları maça davet ederek destek istediler.  
ABDÜLKERİM’DEN TARAFTARA ÇAĞRI
Konyaspor’un  genç futbolcusu Abdülkerim Bardakçı, iyi bir çıkış yakaladıklarını ve bunu kalan 9 maçta da sürdüreceklerine inandığını belirtti., özellikle iç sahada oynayacakları maçlarda taraftarların tribünleri doldurarak hedefe giden yolda kendilerine destek vermelerini isteyen Abdülkerim, her geçen hafta takım oyunu ve kazanma adına futbolun üzerine koyarak yollarına devam ettiklerini ifade etti. Abdülkerim Bardakçı, açıklamasını şöyle sürdürdü.
 "Kazandığımız her maç özgüvenimizi ve hedefe olan inancımızı arttırıyor. 25 haftayı geride bıraktık. Bakıldığında ortaya koyduğumuz performans, inancımız ve ligde bulunduğumuz konum başarılı olduğumuzu gösteriyor. Ama işimiz henüz bitmedi. Önümüzde 9 maç var. Bu 9 maçta alacağımız en yüksek puanı alarak Konyaspor tarihinde bir ilke imza atmak ve hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bu konuda ilk günkü inancımızdan hiçbir şey eksilmedi. Aksine üzerine biraz daha koyduk. Son Karşıyaka maçındaki oyunu kazanma hırsımız, mücadelemiz bunun en açık göstergesi. Her yönüyle zor bir deplasmandan 3 puanla dönerek yolumuza daha da moralli bir şekilde devam ediyoruz. Zoru seven bir takımız. Zor olarak görülen hedefe sezon sonunda ulaşacağımıza inanıyorum. Biz bu konuda kendimize güveniyoruz. Artık taraftarlarımızın da buna inanmasını ve tribünleri kalan maçlarda doldurarak rakiplerimize inandıklarını göstermelerini istiyoruz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.