Nalburiye Marketi Açtı, Çilingir Ve Tesisat Hizmeti De Verecek

Nalburiye Marketi Açtı, Çilingir Ve Tesisat Hizmeti De Verecek

Dizayn, Miracle, Ditroo, Likkuid markaları ile bilinen Mir Holding, yapı marketi sektörüne giriyor.

Dizayn, Miracle, Ditroo, Likkuid markaları ile bilinen Mir Holding, yapı marketi sektörüne giriyor. Holdingin mahallelere hitap edecek Dizayn’ım adlı marketleri, nalburiye ürünleri satacak; ayrıca çilingir ve tesisat hizmetleri verecek.

Ağırlıklı kadınların ihtiyaçlarına cevap verecek marketlerin ilki Büyükçekmece Mimaroba’da açıldı. Mir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mirmahmutoğulları, Başkan Yardımcısı Adil Mirmahmutoğulları, Yönetim Kurulu Üyeleri Kürşat Tüzmen, Hilmi Güler ve Mustafa Açıkalın’ın katıldığı açılış töreninde dualar okundu, kurban kesildi. Mir Holding Yönetimi Kurulu Başkanı İbrahim Mirmahmutoğulları, açılışta yaptığı konuşmada, Dizayn’ım markası ile mahalle kültürünü diri tutacaklarını, mahalle ekonomisine de katkı yapacaklarını belirtti.

İlk marketlerini açtıkları Corner Life AVM’yi tercih sebeplerini, “Bu bölge, nalburiye ürünleri satan böyle bir yere gerek duyuyordu. Araştırmalarımızın ardından bölgeden olumlu tepkiler aldık. Bu marketi açmaya kararı aldık.” diye izah eden Mirmahmutoğulları, Dizayn’ım’ın ağırlıklı kadınlara hitap edeceğini belirtti. İbrahim Mirmahmutoğulları, “Mimaroba marketimiz bir. Biz ilk etapta 10, ardından 100, devamında da 500 ve 1.000 şube sınırını aşmayı hedefliyoruz. 1.000 rakamını yakaladığımızda toplamda 5 bin eleman istihdam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Mirmahmutoğulları, 1’er milyon lira yatırım yapacakları marketlerden 2 milyon lira ciro elde etmeyi planladıklarını aktardı. aktarırken, şunları kaydetti:

“Bizde taklit olmayacak. Yapılanmamızın ABD ile Avrupa’da örneği yok. Onun için ilk etapta İstanbul Avrupa yakasına, sonra Anadolu yakasına, sonra Türkiye’nin tamamına yayılma, sonra dünyaya açılma niyetindeyiz. Marketlerimiz ile mahallenin ihtiyaçlarına cevap üretme gayretinde olacağız. TSE ve CE belgesiz ürün satmayacağız. Ürünlerin yanında hizmet de satacağız. Islak hacimleri renove edecek, banyo mutfak kurulumu yapacak, çilingir görevi görerek anahtar kopyalayacak, perde ve cam takacak su kaçaklarını belirleyecek, batarya kaçağı giderecek, batarya yenileyecek, matkap işleri, elektrik tesisatı gibi evlerde sıkça görülen sorunlara çare olacağız.”

Mimaroba halkından ilgi gören törende son olarak Mir Holding Yönetim Kurulu üyeleri ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün tarafından açılış kurdelesi kesildi.

RAFLARDA 3 BİN, DİJİTAL RAFLARDA 50 BİN ÜRÜN YER ALACAK

‘Modern nalbur’ anlayışını temel alan Dizyan’ım marketlerinin büyüklüğü 300 ila 500 metrekare olacak. Raflardan 13 ana kategori ve 105 alt kategoride 3 bin tür ürün alınabilecek. Standart dışı, risk barındıran ürünler bulunmayacak. Dijital mağazada ise 50.000 tür ürün sergilenecek ve pek çok banyo, mutfak ve WC aletleri olacak. Dijital mağazadan pek çok ürün temin edilebilecek.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.