Nadir Avcanda Para Kart dönemi

Nadir Avcanda Para Kart dönemi

EPDKnın petrol istasyonlarında promosyonu yasaklamasıyla Nadir Avcan Petrolleri Para Kart avantajını müşterilerinin hizmetine sundu. Para Kartla yüzde 5e kadar indirim sağlanabiliyor.

Konya’da akaryakıt sektörünün önemli isimlerinden Nadir Avcan Petrolleri, petrol istasyonlarında promosyon ürünlerinin kaldırılmasının ardından ‘Para Kart’ avantajını müşterilerinin hizmetine sundu. İsteyen her müşteriye verilecek kartla, her akaryakıt alımında en az yüzde 2 indirim sağlanacak ve indirim oranı yüzde 5’e kadar çıkabiliyor. Kart hakkında kamuoyuna bilgi vermek için Dedeman Otel’de basın toplantısı düzenleyen Nadir Avcan Petrolleri Genel Müdürü Temel Peker, başarının sadece rakamlardan ibaret olmadığının farkında olduklarını belirterek çeşitlilik ve sosyal sorumluluk projeleri ile bölgede dikkat çektiğini söyledi.  Tanıtım toplantısına Yönetim Kurulu Üyesi Selim Avcan, Hasan Avcan, Muhasebe ve Finansman Müdürü Abdurrahman Sahar ve Nadir Avcan Petrolleri yöneticileri katıldı.
Nadir Avcan Petrolleri’nin her gün her konuda kendisini ileriye taşımaya çalıştığını anlatan Temel Peker, “Güvenilir ticaret, kaliteli hizmet, müşteri ve personel memnuniyeti odaklı çalışma anlayışı ile bölgede akaryakıt sektörüne farklı bir soluk getirmeyi istiyoruz. Bu yeniliklerden biri de para kart uygulamasıdır. Toptan akaryakıt satışında ciddi rakamlara ulaşarak, 2011 yılı hedefinin önemli bir payını teşkil eden perakende müşterileri için böyle bir uygulama getirdik” dedi. Peker, Enerji Piyasası Denetleme Kurumu (EPDK)’nın promosyon uygulamasını kaldırmasının ardından farklı bir arayış içine girdiklerini ve kullanıcılarına yüzde 2’den yüzde 5’e kadar indirim sağlayan para kart projesini hayata geçirdiklerini aktardı. Bu uygulamanın perakende müşterisinin yüzünü güldüreceğini ve form dolduran tüm müşterilere kartlardan vereceklerini anlatan Peker, 2012 yılının ilk yarısı itibariyle 100 bin tüketicisinin para kart kullanıcısı olmasını hedeflediklerini kaydetti. Nadir Avcan Petrolleri’nin temel amacının Konya’ya hizmet olduğunun altını çizen Peker, “Kaşınhanı, Aydoğdu şubeleri ve genel merkez istasyonu dışında geçtiğimiz yıl 9 milyon dolar yatırımla hizmet açtığı Esentepe, Sancak ve Meram Sanayi istasyonlarıyla Konya’ya hizmet veriyoruz. Bu yıl içinde Bosna-Hersek mahallesinde yeni bir istasyon daha açacağız. Amacımız Konya’ya hizmet. Çünkü açılan her bir istasyon 20 kişiye istihdam sağlamaktadır. Otobüs işletmeleri, nakliye firmaları ve inşaat sektörüne hizmet ettiğimiz gibi Hızlı Tren projesi ile Mavi Tünel projelerine de akaryakıt hizmeti sunuyoruz. 2010 yılında 35 milyon litre satış hacmimizi 2011 yılında 43 milyon litreye çıkarmayı hedefliyoruz” dedi. Akaryakıttaki fiyat artışına da değinen Peker, fiyat artışının yüksek vergiden kaynaklandığını vergilerin düşmeden akaryakıtta fiyat indiriminin beklenmemesi gerektiğine dikkat çekti. Peker, doların düşük olduğu zamanlarda petrol fiyatlarının yüksek, doların yüksek olduğu zamanlarda akaryakıt fiyatlarının düşük olduğunu da hatırlatarak, burada siyasi ve fırsatçılığın ana etken olduğunu belirtti.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.