Mutlu ve tatilde

Mutlu ve tatilde

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde keyifler yerinde. Sarı mavililer devreye Anadolu Efes galibiyeti ile veda etmenin sevincini yaşıyor. Selçuk Kartalları Cuma gününe kadar izinli

Beko Basketbol Lig’inde ilk yarı sona erdi. Temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi devreye Anadolu Efes karşısında aldığı 76-72’lik galibiyet ile veda etti.

“AYRI BİR GÜZELLİK”

Karşılaşma sonrası soruları yanıtlayan maçın yıldızlarından Burak Selen, “Devre aramsına girmeden önce bir galibiyet almak istiyorduk. Sergilenen kötü gidişi durdurmak zorundaydık. Bunu da iç sahada Anadolu Efes maçıyla yapmak ayrı bir güzellik oldu. Kazandığımız için mutluyuz.” dedi.  

“ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK”

Sarı mavililerin deneyimli ismi Valantin Pastal ise maç hakkında şu şekilde konuştu, “Anadolu Efes maçından galip geldik ve mutluyuz. Gerçekten çok zor bir maç oldu. Ama biz zaten sahaya kazanmak için çıkmıştık. Başka düşüncemiz yoktu. 40 dakika boyunca sahada elimizden geleni yaptık. Zaman zaman hatalar olsa da genel anlamda iyiydik. Savunmayı hiç bırakmadık. Bundan sonra rakibin kim olduğunun pek önemi yok. Sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız. Bunun başka çıkış yolu yok.” Azizi Bekir’in takımın başına gelmesi ardından savunmadaki toparlanma ile ilgili soruya ise Valantin, “Cengiz hocanın farklı bir defansif anlayışı vardı, Aziz hocanınki ise bambaşka. İkisi de birbirinden farklı. Aziz Hoca bize daha agresif defans yaptırmaya başladı. Bu da bir kıpırdanmaya neden oldu. Sahada oyuncu istedikten sonra güzel sonuçlar çıkar. Değişen sadece bu.” Cevabını verdi.  

“2. YARI 47 SAYI YEDİK”

Anadolu Efes Baş Antrenörü Vaggelis Aggelou ise maç sonunda şöyle konuştu, “Konya’yı galibiyeti nedeniyle tebrik ederim. 2. Yarıda bizim adımıza çok kötü bir performans ortaya koyduk. Bu skor olarak kötü olmamıza neden oldu. 2. Yarı 47 sayı yedik. İlk yarı bu sayı 29’du. Bu bizim en büyük problemimiz oldu. Savunmadan başlayan basketbol hedeflerimize oyuncularımızı odaklamakta zorlu yaşıyoruz. Bu ısrarımızı sürdüreceğiz ve işimizi yapacağız.”

“HAVAYA GİRMELERİNE İZİN VERDİK”

Anadolu Efes oyuncusu Cedi Osman ise çalışarak hatalarını kapatacaklarını ifade etti. Osman,  “Torku Konya Selçuk Üniversitesi takımını tebrik ederiz. İyi bir mücadele ortaya koydular. Bize gelince ilk yarı iyi bir savunma yaptık. İkinci yarıda Selçuk Üniversitesi’nin havaya girmesine izin verdik. Kaybetmemizin nedeni bu. Çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.