Mutlu, Üniversitede

Mutlu, Üniversitede

Transfer harekatına ilk yarı bitmeden başlayan Üniversitespor yönetim Banvitte forma giyen Mutlu Demir ile her konuda anlaştı. Yönetim yüzde 90 anlaştığı ABDli bir oyuncunun işini de bugün bitiriyor

BEKO Basketbol Ligi’nde 13.hafta karşılaşmasında Cumartesi günü 17:00’de Aliğa Petkim’i konuk edecek olan temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tam kadro ile sürdürüyor. Ligde son 4 haftada galibiyet yüzü görmeyen sarı-mavililer Aliağa karşısında kötü gidişe dur demek istiyor. Fenerbahçe’ye yenildikten sonra morali bir hayli bozulan oyuncuların toparlanmaya çalıştığı, Aliağa’yı yenerek kötü gidişi unutturacakları belirtildi. Aliağa karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmeyen Üniversitespor, rakibini seyirci ile yıkmayı hedefliyor. Yönetim, üniversite öğrencilerini ve Konyalı basketbolseverleri maça çağırırken, bilet fiyatları da dün akşamdan itibaren 1 YTL’den satışa çıktı. Fenerbahçe karşılaşmasının moral bozukluğunu üzerinden atmaya çalışan Üniversitesporlu oyuncular 13.haftada evinde karşılaşacağı Aliağa Pektim maçının hazırlıklarına tam kadro ile başladı.Ligde geride kalan 12 haftada yalnızca 4 kez kazanan Üniversitespor, 5.galibiyetini almak için Aliağa maçına kilitlendi. Oyuncuların Fenerbahçe maçının moral bozukluğunu üzerinden atarak, Aliağa maçına konsantre oldukları belirtildi.

MUTLU DEMİR ÜNİVERSİTESPOR’DA
Edmund Saunders ve Berkay Salihlioğlu’nun boşluğunu iki oyuncu ile doldurmayı planlayan yönetim Edmund’un yerine Banvit’te 5 nolu pozisyonda oynayan Pivot oyuncu Mutlu Demir ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.Öte yandan Üniversitespor’da 1 nolu pozisyonda oynayan Berkay Salihlioğlu’nun yerine, ismi sır gibi saklanan ABD’li bir oyuncu ile anlaşan yönetim bu oyuncunun işini bugün bitiriyor. Üniversitespor yönetimi bu transferi yüzde 90 hallederken iş ABD’li oyuncunun imzasına kaldı.
KARADAĞ: ALİAĞA’YI MAĞLUP ETMELİYİZ
Üniversitespor Antrenörü Cengiz Karadağ, Aliağa Petkimspor karşılaşmasıyla kötü gidişe son vermek istediklerini söyledi. İyi mücadele etmelerine karşın üst üste alınan mağlubiyetlerin kendilerini üzdüğünü belirterek şunları söyledi: Üst üste beklemediğimiz mağlubiyetler aldık. Evimizde Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne karşı son saniyelerde kaybettik. Yine Oyak Renault ve Beşiktaş Cola Turka maçlarında da iyi mücadele ettik, ancak basit hatalarla bu maçları da kaybettik. Son olarak Fenerbahçe'ye de yenildik ve kötü gidişin önüne geçemedik. Aralık ayı bizim açımızdan hiç de iyi geçmedi. Aliağa Petkimspor ligin en iyi basketbol oynayan takımlarından birisi. Çok kaliteli bir ekip ve iyi mücadele ediyorlar. Bizim için çok önemli bir maç. Evimizde kazanmak istiyoruz. Aliağa Petkim'i yenerek 4 maçlık mağlubiyet serisine nokta koymak istiyoruz. Bazı oyuncularımızın takımdan ayrılması ve sakat oyuncular nedeniyle sıkıntılar yaşıyoruz. Ancak her şeye rağmen bu maçı kazanacağız” Karadağ, hafif sakatlıkları bulunan Dunn ve Ibekwe'nin Aliağa Petkim karşısında takımdaki yerlerini alacaklarını sözlerine ekledi.
BABAOĞLU: KONYA BENİM EVİM
Üniversitespor’u geçen yıl çalıştırdıktan sonra bu sezon Aliağa Petkim ile anlaşan ve takımıyla başarılı sonuçlara imza atan Antrenör Mete Babaoğlu, Konya’yı çok özlediğini hafta sonu zorlu maçta hasret gidereceğini söyledi. Aliağa ile bu sezon Play-Off hedeflediğini
ifade eden Babaoğlu, “Konya benim evim, geçen yıl Üniversitespor’da güzel günler yaşadım. Üniversitespor da sezona iyi başladı ama şimdi alt sıralardan kurtulmaya çalışıyorlar. Umarım basketbol severlere güzel bir maç izlettiririz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.