Mustafa Kalaycı'dan KGC'ye ziyaret

Mustafa Kalaycı'dan KGC'ye ziyaret

MHP Konya Milletvekili Adayı Mustafa Kalaycı cemiyetimizi ziyaret Cemiyet Başkanımız Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile seçim çalışmaları ve gündemdeki konular üzerine bir süre sohbet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Adayı Mustafa Kalaycı cemiyetimize yaptığı ziyarette seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Seçim startını verdikleri günden bu yana ara vermeden tüm ilçe ve mahalleleri gezdiklerini ifade eden Kalaycı, "Bu seçimler ülkemizin geleceği açısından büyük önem arz etmektedir. MHP olarak bunun bilincinde yaptığımız çalışmalarda halkımızın büyük bir teveccühü ile karşılaşıyoruz. Ülkemizde yaşanan olayları görüyoruz, toplumsal olayların artması, boşanma sayılarının artması, cezaevlerinde ki mahkum sayısının artması düşünülmesi gereken olaylar. Bu artışlar yüzünden her geçen gün borç batağına saplanan ülkemizin kurtulması için MHP olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Gittiğimiz her yerde bizlere olan güvenin arttığını görmek bizleri mutlu ediyor" dedi.

Konuşmasında 16 Mayıs Cumartesi Günü saat 16.30'da yapılacak olan Konya Mitingine tüm Konya halkını davet eden Kalaycı, "Cumartesi günü Genel Başkanımızın katılacağı mitingde Konya ve ülke gündemindeki tüm konulara değinilecek. Halkımızı mutlaka bekliyoruz" diye konuştu.

Cemiyet Başkanımız Sefa Özdemir ise yaptığı konuşmada Gazeteciler Cemiyeti olarak herkese eşit mesafede durduklarını ve Konya'nın faydasına yapılacak olan her türlü yatırımın ve projenin destekçisi ve takipçisi olacaklarını söyledi. Konuşmaların ardından Mustafa Kalaycı, Cemiyet Başkanımız Sefa Özdemir, Başkan Vekilimiz Mustafa Yenikaynak, Genel Sekreterimiz Rasim Atalay  ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hüseyin Toptaş ve Duran Çölcü  ile uzun süre Konya'nın sorunları, çözüm önerileri ve siyasi hareketlilik üzerine uzun süre fikir alışverişinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.