Mustafa İnce hayata veda etti

Mustafa İnce hayata veda etti

Ahırlı ilçesinin sevilen isimlerinden Mustafa İnce, bir süre önce yakalandığı kanser hastalığına yenildi ve önceki gün hayata veda etti.

 Yaklaşık üç ay önce bir rahatsızlık sonucu gittiği S.Ü. Meram Tıp Fakültesi’nde yapılan tetkikler sonunda akciğer kanserine bağlı beyninde tümör oluştuğu belirlenen Mustafa İnce belirli aralıklarla tedavi görüyordu. Geçtiğimiz hafta rahatsızlığının artması sonucu yeniden tedavi altına alınan İnce, bir süredir yoğun bakım ünitesinde kontrol altında tutuluyordu. Durumu her geçen gün ağırlaşan Mustafa İnce doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve önceki gün Hakk’ın Rahmeti’ne kavuştu.
Ahırlı İlçe Belediyesi Meclis Üyeleği görevini de devam ettiren, ilçenin sorunlarının çözümü konusunda başarılı hizmetlere imza atan ve Konya’da faaliyetlerini devam ettiren Ahırlılılar Derneği’nin kurulmasında ve hizmetlerinde de büyük katkıları olan İnce’nin vefatı başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu. 65 yaşında aramızdan ayrılan iki çocuk babası İnce’nin cenazesi önceki gün sabah saatlerinde S.Ü Meram Tıp Fakültesi morgundan alınarak ilk önce Pirebi Mahallesi’ndeki evine getirildi. Burada bekleyen çok sayıda seveninin oluşturduğu araç konvoyu ile Ahırlı’ya getirilen İnce’nin cenazesi ilçe Merkez Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında gözyaşı ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Ani vefatı ile geride büyük üzüntü bırakan İnce’ye Merhaba Gazetesi olarak Cenab-ı Allah’tan rahmet kederli ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.
ALİ SAİT ÖGE
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum