MÜSİAD’dan BSK’ya ziyaret

MÜSİAD’dan BSK’ya ziyaret

MÜSİAD Konya Şubesi tarafından, yakın zamanda hasta kabulüne başlayan Özel BSK Hastanesi ortaklarından Abdullah Ağralıya bir ziyaret düzenlendi. Şube Başkanı Aslan Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette hastane hakkında geniş bilgiler al

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, insana yapılan yatırımın önemine değinerek “Yapılan yatırımların en önemlisi insana yapılan yatırımdır. Şimdi görüyoruz ki, Anadolu insanımızda artık bu bilinçle hareket ederek, insana yatırım yapmaya başladı. Bu ve benzeri hastaneler Konya’mız açısından bir kazançtır. Ben böylesi modern hastaneleri Konya’mıza kazandıran işadamlarımıza, doktorlarımıza ve dolayısıyla tüm yatırımcılarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek söze başlayan BSK Hastanesi ortaklarından Abdullah Ağralı, MÜSİAD heyetine hastane hakkında bilgi verdi. BSK Konya Hastanesi’nin uzman doktorları, nitelikli hemşireleri, deneyimli yöneticileri ve teknolojik donanımı ile hastalarına sağlık hizmetini vermek üzere kurulduğunu dile getiren Ağralı, “BSK Konya Hastanesi yaklaşık 40 kişiden oluşan uzman hekim kadrosuyla, hasta haklarına saygı anlayışı çerçevesinde sahip olduğu son teknoloji ürünü tetkik ve tedavi ekipmanları, zengin cihaz parkuru ve tecrübeli personeli ile ameliyathanelerinde her türlü operasyonun başarıyla yapılmasını sağlayacak alt yapıya sahiptir” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.