Muratpaşa Turunç Kokacak

Muratpaşa Turunç Kokacak

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine sokaklara turunç ekiliyor. Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen projede, kaldırım çalışmaları tamamlanan sokaklarda Narenciye dikimi başladı....

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine sokaklara turunç ekiliyor. Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen projede, kaldırım çalışmaları tamamlanan sokaklarda Narenciye dikimi başladı. Narenciye ağaçları Meltem’den sonra Etiler Mahallesi’ne dikilecek.

Seçim çalışmaları sırasında 'Muratpaşa turunç kokacak' şeklinde söz verdiğini belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bunu tuttuğunu belirtti. Narenciye dikiminin kaldırım çalışmalarıyla eş zamanlı devam edeceğini kaydeden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Etaplar halinde Narenciye dikimi devam edecek. Engellilerin, kadınların ve çocukların sorunsuz kullanması için yapılan, daha ekonomik, daha uzun ömürlü ve istenilen şekilde renklendirilebilen düz kaldırımlara, Narenciye ağaçlarının gölgesi düşecek. Muratpaşa hem iklim koşullarına uygun hem de kentin simgesi olan Narenciye ağaçlarıyla güzelleşecek. Muratpaşalılar narenciye ağaçlarının gölgesinde serinleyecek." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.