Murat Nehri'nde Boğulan Genç 4 Gün Sonra Bulundu

Murat Nehri'nde Boğulan Genç 4 Gün Sonra Bulundu

Muş’un Konukbekler beldesinde oturan ve 4 gündür haber alınamayan Beyhan Argun’nun (30) cansız bedeni Murat Nehri'nde çıktı.Muş'un Konukbekler beldesinde oturan 30 yaşındaki Beyhan Argun'dan ailesi dört gündür haber alamıyordu. Baba Fahrettin...

Muş’un Konukbekler beldesinde oturan ve 4 gündür haber alınamayan Beyhan Argun’nun (30) cansız bedeni Murat Nehri'nde çıktı.

Muş'un Konukbekler beldesinde oturan 30 yaşındaki Beyhan Argun'dan ailesi dört gündür haber alamıyordu. Baba Fahrettin Argun, oğlunun sürekli nehre balık tutmaya geldiğini belirterek, boğulduğunu düşündüğünü söyledi. Aile, sara hastası genci, en son görüldüğü Murat Nehri kenarında aramaya başladı. Gencin cesedi 4 gün sonra suyun altında bulundu.

Beyhan Argun (30) sürekli balık avlamaya gittiği nehre dört gün önce yine gitti. Sara hastası Beyhan Argun'un ailesi o gün sonuna kadar haber alamayınca sabah Murat Nehri'nde, arama çalışması başlattı. Belde halkının desteği ile iki gün boyunca yapılan aramalar sonuç vermeyince jandarma ve AFAD'dan yardım istendi. AFAD ekipleri ve jandarma iki gün boyunca genci sudan ve karadan aradı.

4. gün sabah yine ekipler Murat Nehri'nde sabahtan arama çalışmalarına başladı. Öğle saatlerinde acı haber geldi. Beyhan Argun'un yakınları cansız bedenini suyun içinde buldu. Sudan çıkartılan ceset, savcının incelemesi için bir traktör römorkunun gölgesine alındı. Acı haberi alan aile fertleri acıya boğuldu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.