‘Muhtarlarımızla beraber yürüyoruz’

‘Muhtarlarımızla beraber yürüyoruz’

Muhtarlarla bir araya gelen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, göreve geldiği ilk günden bu yana muhtarlarla beraber yol yürüdüklerini belitti.  

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Meram Muhtarlar Derneği’nde muhtarlarla bir araya geldi. Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Taşdemir ve ilçede görev yapan muhtarların gününü tebrik eden Başkan Kavuş, Meram’da başarılı çalışmaların arka planında her zaman dayanışmanın olduğunu kaydetti.

HER ZAMAN DESTEKÇİMİZ

Başkan Kavuş, ziyarette yaptığı konuşmada muhtarların, devlet ve millet arasındaki gönül köprüsünü sağlayan, hizmet anlayışının en temel yapı taşı olduklarını ifade ederek, “Meram Belediye Başkanı olarak Muhtarlarımıza büyük bir teşekkür borcum var. Meram’a hizmet yolunda verdiğimiz her mücadelede yanımızda en büyük destekçimiz olarak daima muhtarlarımızı bulduk. Hizmet mücadelemizin ilk safında her zaman muhtarlarımız oldu. Muhtarlarımız, bizlerin sadece eli, ayağı, gören gözü, duyan kulağı, anlatan sesi değil, aynı zamanda hizmette omuz omuza mücadele verdiğimiz yol arkadaşlarımız oldu. Yaklaşık dört yıldır Meram’ı bu anlayış çerçevesinde muhtarlarımızla birlikte yönetiyor, muhtarlarımızla beraber halkımızın dertleriyle dertlenerek çözüm için çabalıyoruz. Bu nedenle ilçemizin her kazanımında, yükselen her yatırımında, çözülen her sorununda onların da izi ve payı var” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.