Muharrem İnce: Bütün Büyük Yürüyüşler, Bir Adımla Başlar

Muharrem İnce: Bütün Büyük Yürüyüşler, Bir Adımla Başlar

CHP genel başkan adayı Muharrem İnce, CHP, 18. Olağanüstü Kurultayı'nın yapılacağı Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium Salonu'na sabah 09.30’ta yürüyerek geldi. Bina önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan İnce, “Bütün büyük...

CHP genel başkan adayı Muharrem İnce, CHP, 18. Olağanüstü Kurultayı'nın yapılacağı Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium Salonu'na sabah 09.30’ta yürüyerek geldi. Bina önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan İnce, “Bütün büyük yürüyüşler bir adımla başlar. Bugün bunun ilk adımını atıyoruz. Büyük yürüyüşün sonu Türkiye Cumhuriyeti başbakanlığı.” diye konuştu.

İnce, bu büyük yürüyüşün 65 yıllık CHP’nin özlemini hasretini gidermek için olduğunu ve bu partiyi iktidar yapmak için yollara düştüğünü kaydederek “Umut yapmak için, geleceğe dair söz söylemek için, yollara düştüm.” şeklinde konuştu.

“BANA VERİLEN ODALARI İADE ETTİM”

Muharrem İnce, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Halkından korkan bir parti olamaz. Halk olacak, seçmen olacak, seçmen gelecek. Vatandaşın içinden gireceğiz. Bana oda ayırmışlar. Odaları iade ediyorum. Ben tatile gelmedim ki, buraya millet nasıl duruyorsa, ben de öyle dururum. Divana benim temsilcimi almayacaksın, içeri afişimi astırmayacaksın, her türlü genel merkez imkanlarını kullanacaksın, salonu sabah 05.00 dolduracaksın. Sonra diyeceksin ki, kanal kanal gezip sana oda verdim, sana VIP oda verdim. Ben ne yapayım VIP odayı. Arkadaşlara oda lazımsa benim Yalova’da ofisim var. Onlara verebilirim. Benim odaya ihtiyacım yok.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.