‘Muhalefetin tavrını yadırgıyorum’

‘Muhalefetin tavrını yadırgıyorum’

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, referandum çalışmalarını değerlendirdi. Özellikle CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun bulunduğu vaatlerin gerçekten çok uzak olduğunu; MHP Lideri Bahçeli’nin ise felaket tellallığı yaptığını ifade etti.

Kabakçı, Konya’dan en az yüzde 80 evet çıkmasını beklediklerini belirterek, bu tespitini hem gezdiği ilçelerden hem de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya ve diğer illerde yaptığı mitinglere dayandırdığını söyledi. Mustafa Kabakçı, “Milletimizde ayrı bir heyecan var. Bununla birlikte diğer partilerin tabanlarında sıkıntılar gördüm. Birçok, hemşerilerimiz vicdanlarının sesini dinleyip evet diyeceklerini söylüyorlar. Darbe Anayasası’ndan kurtulalım istiyorlar. Yöneticilerinin; Anayasa Değişiklik Paketi’nin içeriğini tartışmayı bir kenara bıraktıklarını, bundan hiç hoşlanmadıklarını, meydanlarda, salonlarda bunun hakkında konuşmadıklarını paketin içeriğine girmediklerini söylüyorlar. Tabanları bundan rahatsız ama tavanları bunun farkında değil” ifadelerini kullandı.
Pakete bakıldığında hayır diyecek bir tarafının bulunmadığının altını çizen AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, kadınlara, çocuklara, özürlülere, gazi, şehit yakınlarına pozitif ayrıcalıklar tanıyan, memurlara toplu sözleşme hakkı veren ve seyahat engelini kaldıran bir pakete hayır demenin bir mantığının bulunmadığını dile getirdi.
MUHALEFETİN TAVRI ÇOK YANLIŞ
Muhalefet partilerinin meydanlarda izlediği tarzı yadırgadıklarını söyleyen Mustafa Kabakçı, özellikle CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun referandum mitingi değil de seçim mitingi yapar gibi sürekli vaatlerde bulunmasını eleştirdi. Kabakçı, “Başörtüsünü istismar ediyor. Meseleyi kendisinin çözeceğini söylüyor, genel aftan bahsediyor. Bunların ne kadar gerçekçi olduğunu bu konularda ne kadar samimi olduğunu halkımız zaten değerlendiriyor. Zira doğuda farklı batıda farklı konuşuyor. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin üslubu zaten oldukça sert. Bahçeli’nin felaket tellallığı yapan, kıyamet senaryoları yazan hırçın, hiç şık olmayan bir tarzı var” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.