Mudanyalı Öğrenciler 12 Boyutlu Sinemanın Keyfi Yaşadı

Mudanyalı Öğrenciler 12 Boyutlu Sinemanın Keyfi Yaşadı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, İkbal Betül Çilingiroğlu Ortaokulu öğrencileri, gezici olarak hizmet veren salonda 12 boyutlu sinema keyfini doyasıya yaşadı.Okul bahçesine özel olarak getirilen bir araç...

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, İkbal Betül Çilingiroğlu Ortaokulu öğrencileri, gezici olarak hizmet veren salonda 12 boyutlu sinema keyfini doyasıya yaşadı.

Okul bahçesine özel olarak getirilen bir araç içinde kurulan sistem sayesinde öğrenciler 12 boyutlu sinema seyretme fırsatını buldular. Komedi, macera ve korku film seçeneklerinin sunulduğu sinema etkinliğinde özel gözlükler, ses efektleri kullanıldı. Ayrıca çocukların film seyrederken oturdukları koltukların filmin içeriğine göre sağa sola hareket etmesi öğrencileri oldukça heyecanlandırdı. Film sırasını bekleyen diğer çocuklar da dışarıda kurulan bir LCD ekran sayesinde film seyreden öğrencilerin heyecanını ve mutluluklarını gördüler.

Okul Müdürü Ramazan Erkoç, “Okulumuzda eğitim gören çocukların ders haricindeki zamanlarda, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında okulumuz bünyesinde eğlenceli vakit geçirebilmeleri için çeşitli etkinlikler düzenlemekteyiz. 12 boyutlu film sayesinde öğrenciler kendilerini seyrettikleri filmin içinde gibi hissettiler. Öğrencilerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri bu tür etkinlikleri belli aralıklarla tekrar etmeyi düşünüyoruz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.