Mudanya, ‘yöresel Ürünler Tanıtım Günleri’ İle Misafirlerini Ağırlayacak

Mudanya, ‘yöresel Ürünler Tanıtım Günleri’ İle Misafirlerini Ağırlayacak

Bursa’nın Mudanya ilçesinde düzenlenecek ‘Yöresel Ürünler Tanıtım Günleri, Kültür ve Sanat Etkinlikleri’ renkli görüntülere sahne olacak. Bursa Mudanya Meyve Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fazlı Aydoğan yaptığı yazılı...

Bursa’nın Mudanya ilçesinde düzenlenecek ‘Yöresel Ürünler Tanıtım Günleri, Kültür ve Sanat Etkinlikleri’ renkli görüntülere sahne olacak.

Bursa Mudanya Meyve Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fazlı Aydoğan yaptığı yazılı açıklamada, "20-24 Ağustos tarihleri arasında birliğimizin ev sahipliğinde 50'yi aşkın ilimizin katılımı ile Mudanya Güzelyalı kapalı pazar yerinde ilk defa ‘Yöresel Ürünler Tanıtım Günleri, Kültür ve Sanat Etkinliklerini’ Mudanya blediyemizin katkıları ve Kırsal Kalkınma ve Yaşamı Destekleme Derneği (KIRSALDER) iş birliği ile gerçekleştireceğiz." dedi.

Desteklerinden dolayı Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve KIRSALDER Başkanı Sedat Kolcuoğlu'na teşekkür eden Fazlı Aydoğan, "Mudanyamız için çok önemsediğimiz bu etkinlikte hem Türkiye'nin dört bir yanından yöresel lezzetler olacak hem de kültürel semboller, halk oyunları, el sanatları ve bunlar gibi bizi biz yapan öz değerlerimiz halkımızın ziyaretine açılacak." diye belirtti.

Halkın pek çok yöresel ürünü tadıp alma imkanı bulacağı etkinlik kapsamında üreticilerle doğrudan iletişim kurma fırsatı da bulunacak. 20 Ağustos’ta saat 13.00'da yöresel sanatçılar konseriyle başlayacak yöresel ürünler tanıtım etkinliği Bursa ve Mudanya’da yöresel ürünler üretip el sanatları ile ilgilenen firmaları buluşturacak. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.