MTTB’ye gönül verenler Konya’da buluştu

MTTB’ye gönül verenler Konya’da buluştu

İstanbul'da üniversitede okuyan ve Milli Türk Talebe Birliği’ne (MTTB) gönül vermiş üniversiteli arkadaşlar yıllar sonra Konya'da bir araya geldi.

İstanbul’da MTTB'ye ait Feriköy Konya Öğrenci Yurdunda kalan arkadaşlar Birlik Vakfı Başkanı Abdi Parlak'ın ev sahipliği yaptığı vefa programında araya geldiler.

Yoğun bir katılımın olduğu arkadaş grubu öğlen namazında Aziziye camiinde buluştular. Yemek sonrası Mevlana çarşısı ve türbesi önünde yürüyüş yapıldı. Grup daha sonra Karatay Belediyesi’ne ait otantik Konya Konağına geçtiler.

Konya'daki gençlik dönemleri ve İstanbul'da üniversite günleri ile Konya öğrenci yurdundaki nostaljik hatıralar yad edildi.

Programa Araştırmacı Yazar Ömer Tokgöz, arkadaş grubunu sosyal medyada bir araya getiren Yeniden Birlik Grubu kurucusu Alpaslan Doğusan, Birlik Vakfı Başkanı Abdi Parlak, AK parti Konya Konya Milletvekili Tahir Akyürek, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve çok sayıda bürokrat, işverenler ve emekli olmuş MTTB'li gönül dostları katıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.