Motorola'dan Gizemli Android

Motorola'dan Gizemli Android

Tinhte adlı Vietnam sitesinde ortaya çıkan ancak Motorola'nın duyurmadığı yeni Android'li telefonun detayları, görselleri ve videosu haberimizde.

Motorola'nın umutlu olduğu ürünlerden biri Vietnam'da ortaya çıktı. Her ne kadar şu sıralar her kullanıcının aklına X Phone geliyor olsa da bu cihaz X Phone değil ancak yine de iyi özelliklere sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Tinhte sitesinde ortaya çıkan XT912A model numaralı üründe 4 inç 720p ekran yer alıyor ve bu ekranda inç başına düşen piksel sayısı ise 320. Qualcomm Snapdragon S4 Pro veya daha üstü bir  işlemci, Adreno 320 GPU ve 2 GB RAM'e sahip olduğu belirtilen ürünün ayrıca 2200 mAh bataryaya yer verdiği belirtilmiş.

Plastik bir kasaya sahip ola XT912A'nın arka kapağı çıkarılamıyor ve bu kapakta Lumia 920 ve HTC One X'den aşina olduğumuz hoparlör delikleri bulunuyor. Ancak bu hoparlörün Lumia 920 ve HTC One X kadar güçlü olmadığının belirtildiğini de ekleyelim. Android 4.2 kullanan ürünün XT912 kod adlı Droid RAZR ile bağlantılı olabileceği ve önümüzdeki günlerde ya da Google I/O etkinliğinde tanıtılması bekleniyor ancak bu konuda net bir bilgi yok. Ürünle ilgili daha fazla bilgi ortaya çıktıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.