Motorcu MG ile vites yükseltti

Motorcu MG ile vites yükseltti

Motorcu Otomotiv Satış Pazarlama Müdürü Adem Ödev, güçlü markalarla çalıştıklarını belirterek, “Konya’da MG bayiliğini ve yetkili servisini bünyemize katmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi

Sektöründe Konya’nın önde gelen firmaları arasında yer alan Motorcu Otomotiv, 2019 yılında KİA'nın satış ve yetkili servisini alarak markasını güçlendirdi. Motorcu, MG bayiliği ile yatırımlarını sürdürüyor. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak çalışmalarına devam eden Motorcu Otomotiv, yeni yaptığı anlaşma ile KİA ve Suzuki’den sonra MG bayiliğini ve yetkili servisini de bünyesine kattı.

whatsapp-image-2023-11-20-at-09-45-52.jpegMG ELEKTİRİKLİ ARAÇ PİYASASINA ÖNCÜLÜK EDİYOR
Motorcu Otomotiv Satış Pazarlama Müdürü Adem Ödev, “Cecil Kimber MG geleceğe yön vereceği sekizgen logosuyla, ilk aracı MG 14/28’i üretti. En yenilikçi özelliklerle donatılan MG TC'yi piyasaya sürüldü ve yaklaşık 2 bin adet satıldı. Türkiye’de tanıtılan ilk model olan MG ZS EV, hem şık bir SUV sahibi olmak; hem de sıfır egzoz emisyonlu bir aracın tüm avantajlarından faydalanmak isteyen sürücüler için tasarlandı. Motorcu otomotiv olarak Konya’da MG bayiliğini ve yetkili servisini bünyemize katmanın haklı gururunu yaşıyoruz Motorcu ailesi olarak her zaman Konyalı hemşerilerimize en iyi sunmak en yeni modelleri şehrimize getirmek için çalışmalarımız hız kesmedin devam edeceğiz.

whatsapp-image-2023-11-20-at-09-47-08.jpegTüm Konyalı hemşerilerimizi en yeni MG modellerini keşfetmeleri ve bu eşsiz deneyimi gözlemlemeleri için Motorcu Otomotiv’e bekliyoruz” diye konuştu.
HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.