Motodragçılar Konya’da

Motodragçılar Konya’da

Türkiye Motodrag Şampiyonası 3. ayak yarışı bugün Konya'da yapılacak. Saraçoğlu Drag pistinde gerçekleştirilecek yarışların ilk gününde saat 10.00’da sırlama turları yapılacak.

Motosiklet Federasyonunun 2010 yılı faaliyet programı dahilinde bulunan Türkiye Motodrag Şampiyonası 3. ayak yarışı bugün Konya'da yapılacak. Motosiklet Federasyonu tarafından organize edilecek koşu, Konya Saraçoğlu’nda bulunan Drag Pisti'nde gerçekleştirilecek. Türkiye genelinden bir çok sporcunun katılması beklenen yarışların ilk gününde sıralama turları yapılacak. Yarın ise yapılacak yarışlar ile Türkiye Motodrag Şampiyonası 3. Ayağı sona erecek. Dereceye giren sporculara kupa ve çeşitli ödüller verilecek. Söz konusu şampiyonaya Konya’dan toplam 10 sporcu katılacak. Konya spor kamuoyu koşulacak yarışlardan derece bekliyor.

Konuyla ilgili olarak konuşan Motor Sporları İl Temsilcisi Süleyman Çokdoğruol, Türkiye Motodrag Şampiyonası 3. ayak yarışlarının Konya'da koşulacak olmasının kendilerini mutlu ettiğini ve tüm motor sporları sevenlerini bu organizasyona davet ettiklerini ifade etti.
Çokdoğruol, “  Türkiye Motodrag Şampiyonasının 3. ayak yarışlarının Konya'da koşulacak olması bizi memnun etti. Bu organizasyona Türkiye genelinden yaklaşık 30-40 sporcunun katılmasını bekliyoruz. Şampiyonaya Konya’dan ise 10 sporcu katılacak. Sporcularımızdan dereceler bekliyoruz. Yapılacak yarışlar sonunda dereceye giren sporcular kupa ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirilecek. Yarışların ilk gününde sıralama turu yapılacak. Pazar günü ise koşulacak  yarışların ardından Türkiye Motodrag Şampiyonasının 3. ayağı sona erecek. Tüm sporcu arkadaşlara kazasız belasız başarılı bir yarış diliyorum. Güzel yarışlar olacağı kanaatindeyim. Konya ve çevresindeki tüm motor severleri bu yarışları izlemeye davet ediyorum. Konyalılara güzel bir organizasyon izlettireceğimizi düşünüyorum. Tek dileğim yarışların bir aksaklık yaşanmadan kazasız belasız sona ermesi” diye konuştu. Saraçoğlu Drag Pistinde yapılacak olan yarışların ilk gününde sıralama turları gerçekleştirilecek. Yarın ise saat 10.00’da drag yarışları yapılacak. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.