Modef Expo 2013 İzlenime Açıldı

Modef Expo 2013 İzlenime Açıldı

30. Modef EXPO Fuarı, Uluslararası Fuar Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilerine açtı.

30. Modef EXPO Fuarı, Uluslararası Fuar Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 145 firmanın misafirlerini ağırladığı fuarın açılışını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu yaptı. Açılış törenine Soylu'nun yanı sıra Bursa ve İnegöl protokolü tam kadro katıldı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın açılış konuşmasının ardından Mobilya Sanayicileri Derneği Genel Başkanı Ahmet Güleç mobilya sektörünün ekonomideki önemine değindi. Yoğun programına rağmen İnegöl'e geldiği için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'ya teşekkür eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise fuarın hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, İnegöl'ün Türkiye'ye bir dinamizm sağladığını belirterek, bunda emeği geçen herkese teşekkür etti.
Bursa Valisi Münir Karaloğlu ise 2023 hedefleri için İnegöl firmalarından da katkı beklediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Modef EXPO 2013, kurdelenin kesilmesi ile izlenime açıldı. Protokol üyeleri açılışın ardından stantları gezerek bilgiler aldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl'ün üzerine düşen görevi her zaman en iyi şekilde yerine getirdiğini ifade etti.

Modef EXPO 2013, 9 Kasım'a kadar Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisindeki Uluslararası Fuar Merkezi'nde izlenime açık kalacak. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.