MMO’da turnuva heyecanı başladı

MMO’da turnuva heyecanı başladı

Makine Mühendisleri Odası Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvasının dördüncüsü başladı.

Bu yıl turnuvanın dördüncüsü Selçuk Üniversitesi Kampus Sosyal Tesislerinde düzenlenecek. Makine Mühendisleri Odası Başkanı Mete Kalyoncu konu ile ilgili yaptığı açıklamada kuruluş amaçlarının üyelerine ve topluma hizmet etmek olan odanın, üyelerimizin mesleki alanda kendilerini geliştirmelerini, teknolojiyi ve teknik gelişmeleri takip etmelerini sağladığı gibi; kültürel geziler, sportif turnuvalar, geleneksel gece yemekleri, piknik organizasyonları gibi sosyal etkinlikler de tertip ettiğini söyledi.

Üyelerin oluşturduğu sekiz takımın katıldığı Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü ve Atiker firmasının sponsor olduğu 2010 yılı 4. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvasının başladığını ifade eden Kalyoncu açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Maçlarımız lisanslı hakemler tarafından futbol kuralları çerçevesinde yönetilmektedir. Tüm takımlar Makine Mühendisleri Odası üyelerinden oluşmakta olup, 80 makine ve endüstri mühendisi üyemiz turnuvamıza katılmaktadır.
Halı saha futbol turnuvası ekteki programa göre yapılacak olup, puan usulüyle yapılan maçlar yarı final ve final maçları ile son bulacaktır. Maçlar yaklaşık 15 günde tamamlanacak olup, 3.lük ve final maçları 30.Mayıs.2010 tarihinde yapılacaktır. Turnuvaya katılan takımların isimleri; Alperenler, Hakiki Fantomlar, Dinamik Mühendisler, Göktürkler, Endüstrigücü, Demirspor, Füzyonspor, Termopos’tır.
Bu turnuva, Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi olarak üyelerimiz arasındaki dayanışma, kaynaşma ve tanışıklığı artırmak amacıyla düzenlenmiştir. Maçlarda amacımız, beyinsel yorgunluğumuzu atıp bedensel zindelik kazanmaktır. Üye dostlarımız yoğun çalışma temposu içerisinde, hayat telaşı içerisinde maalesef bir araya gelemiyorlar, bu tip etkinlikler sayesinde üyelerimizi bir araya getirmeyi amaçlıyoruz. Meslek odalarının en büyük yapması gereken görevlerden biriside meslektaşlarımızı bir araya getirmektir. Böyle bir etkinlik sayesinde bunu da sağlamış olmaktayız.
Odamız, üyelerimize mesleğimizi ve toplumumuzu ilgilendiren her konuda destek olmaya dün olduğu gibi bugünden sonrada devam edecektir. Gücünü üyelerinden alan Odamızın her türlü organizasyonuna yoğun katılım sağlayan üyelerimize ve turnuvamızda bizleri yalnız bırakmayan Selçuk Üniversitesi Rektörlüğüne ve Atiker firmasına teşekkür ederiz. Bütün meslektaşlarımızın bu futbol turnuvasına göstermiş oldukları ilgileri bizi mutlu etmiştir.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.