MMO Konya satranç heyecanı yaşandı

MMO Konya satranç heyecanı yaşandı

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Konya Şubesi sosyal faaliyetlerine devam ediyor

Makine Mühendisleri Odası  (MMO) Konya Şubesi sosyal faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda, MMO üyeleri aileleri ile birlikte katıldığı satranç turnuvasının ikincisi 25 kişinin katılımıyla oda hizmet binasında gerçekleşti. Maçlar lisanslı hakemler tarafından satranç kuralları çerçevesinde yönetildi. Turnuvaya katılan yarışmacılar Makine Mühendisleri Odası üyelerinden ve çocuklarından oluşmuştur. 15 yaş altı ve 15 yaş üstü olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenen turnuva muhabbet ve dostluk çerçevesinde gerçekleştirildi.

Satranç turnuvası 31 Mart 2012 tarihinde başlamış ve 7 Nisan 2012 tarihinde sona erdi. Turnuvaya katılan ve dereceye giren üyelerin isimleri, 07 -15 yaş arası birincisi Emir İnan, ikincisi Abdullah Serhat Yıldız, üçüncüsü Oğuzhan Zeki Şam oldu. 15 yaş ütü Büyüklerde birinci Yücel Bağırgan, ikinci Esat Öğütcü üçüncüsü Zeynel Abidin Gökpınar oldu. Makine Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Mete Kalyoncu, "Bu turnuva, Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi olarak üyelerimiz arasındaki dayanışma, kaynaşma ve tanışıklığı artırmak amacıyla düzenlenmiştir.

Maçlarda amacımız, beyinsel yorgunluğumuzu atıp bedensel zindelik kazanmaktır. Üye dostlarımız yoğun çalışma temposu içerisinde, hayat telaşı içerisinde maalesef bir araya gelemiyorlar, bu tip etkinlikler sayesinde üyelerimizi bir araya getirmeyi amaçlıyoruz. Meslek odalarının en büyük yapması gereken görevlerden biriside meslektaşlarımızı bir araya getirmektir. Böyle bir etkinlik sayesinde bunu da sağlamış olmaktayız. Odamız, üyelerimize mesleğimizi ve toplumumuzu ilgilendiren her konuda destek olmaya dün olduğu gibi bugünden sonrada devam edecektir. Gücünü üyelerinden alan Odamızın her türlü organizasyonuna yoğun katılım sağlayan üyelerimize teşekkür ederiz" dedi.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.