Miniklerden büyük başarı

Miniklerden büyük başarı

Türkiye Güreş Federasyonunun faaliyet programında yer alan 12-13 yaş Türkiye Güreş Şampiyonası 12-16 Mayıs tarihleri arasında Antalya da yapıldı.

Şampiyonaya ülke genelinden 450 sporcu katıldı.Selçuklu Belediyesi Güreş takımı şampiyonada 7 sporcu ile yer aldı. 12-13 yaş kategorisinde mindere çıkan küçük pehlivanlar başarılı maçlara imza attı. 66 kg da Abidin Üstün Türkiye ikincisi, 90 kg da Efe Berkin Horozoğlu Türkiye üçüncüsü, 29 kg da Ahmet Ekrem ve 75 kg da Salih Adam Türkiye beşincisi olmayı başardılar. Sporcular elde ettikleri bu sonuçlarla Ağustos ayında gerçekleştirilecek milli takım hazırlık kampına davet edildi.

 MİNİKLERDE HEYECAN DEVAM EDİYOR

Türkiye Güreş Federasyonunun faaliyet programında yer alan 11 yaş serbest ve greko-romen Türkiye Şampiyonası yine Antalya ilinde başladı. Selçuklu Belediyesi güreş takımından 13 sporcu 11 yaş şampiyonasında madalya için mücadele edecek.Selçuklu Belediyesi spor okullarından yetişen ve ilk defa maça çıkacak olan minik pehlivanlar büyük heyecan yaşıyor. İlk kez mindere çıkmanın heyecanı içinde olan minik sporcuların yer aldığı şampiyonaya yaklaşık 1000 sporcunun katılması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.