Minik basketbolcular kupalarını aldı

Minik basketbolcular kupalarını aldı

Basketbol Yerel ligi minikler kategorisin de 2011-2012 sezonu geçtiğimiz gün oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı

Basketbol Yerel ligi minikler kategorisin de 2011-2012 sezonu geçtiğimiz gün oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. Ligde 13 takım şampiyonluk mücadelesi verdi. Aymazspor, Alınterispor A, Alınterispor B, Diltaşspor, Selçuklu Belediyespor A, Selçuklu Belediyespor, B, Genç Selçuk Üniversiteliler, Selçuk Üniversitesi, Pemspor, Konevi Gençlik, Konyagücü, Ulusyospor ve Barospor takımlarının mücadeleleri sporcu velileri tarafından da yakından takip edildi. Bütün takımlarda mücadele eden sporcuların oynadıkları maçlarda aileleri de çocuklarını yalnız bırakmadı.

Büyük bir çekişme içinde geçen lig sonunda Selçuklu Belediyespor A takımı yenilgi almadan namaglup şampiyon oldu. Selçuklu ekibini Alınteri A takımı takip etti. Alınteri ekibi ligi 2. sırada tamamladı. Bu iki ekibin ardından ise 3. sırayı Selçuk Üniversitesi aldı. dereceye giren bu 3 ekip Salı günü düzenlenen kupa töreni ile madalyalarını ve kupalarını aldı. 100. Yıl Spor Salonunda yapılan kupa törenine basketbol il temsilciliği görevlileri, il hakem kurulu, basketbolcular, antrenörler ve sporcu yakınları katıldı. Törende Minik Erkekler Basketbol Liginde 1. olan Selçuklu Belediyespor A takımına kupasını ve madalyalarını Basketbol İl Temsilcisi Yardımcısı ve İl Hakem Kurulu Üyesi Faysal Aydemir takdim etti.

Ligi 2. sırada tamamlayan Alınterispor A takımının kupasını ve madalyalarını ise İl Hakem Kurulu Üyesi Mustafa Seluk verdi.  3. olan Selçuk Üniversitesi ise kupasını ve madalyalarını İl Hakem Kurulu Üyesi Caner Özkan’ın elinden aldı. Törenin ardından basketbol ailesi toplu olarak objektiflere poz verdi.  Şampiyon Selçuklu Belediyespor A takımının antrenörü Mehmet Okur, çok güzel mücadelelerin yaşandığı ligde namaglup şampiyon olmanın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti ve destek veren herkese teşekkür etti.

Okur, “Kulübümüz altyapıya büyük önem veriyor. Basketbol branşı olarak bu önemin karşılığını aldığımız başarılı sonuçlar ve yetiştirdiğimiz sporcularla vermek en büyük hedefimiz. Selçuklu Belediyespor her branşta olduğu gibi basketbol branşında da başarılı oldu. Bizlere destek veren başta Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, Kulüp Başkanımız Selçuk Aksoy ve yönetimine teşekkür ediyorum. Tüm maçlarımızda yanımızda olan velilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

FERAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.