Minibüsler Çarpıştı, Yolcuların Yola Saçılması Mobeseye Yansıdı

Minibüsler Çarpıştı, Yolcuların Yola Saçılması Mobeseye Yansıdı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde kural hataları nedeniyle meydana gelen trafik kazasında iki minibüsün çarpışması sonucu yolcular yola saçıldı.Tatvan Emniyet Müdürlüğünün mobese kameralarına yansıyan görüntü yürekleri ağızlara getiriyor....

Bitlis’in Tatvan ilçesinde kural hataları nedeniyle meydana gelen trafik kazasında iki minibüsün çarpışması sonucu yolcular yola saçıldı.

Tatvan Emniyet Müdürlüğünün mobese kameralarına yansıyan görüntü yürekleri ağızlara getiriyor. Görüntüler sürücülerin yaptığı ihmali ve kural hatalarını gözler önüne sererken, yaşanan kaza anı anbean mobese kameralarına yansıdı. Mobese kameralarına yansıyan görüntülerde bir yolcu minibüsünün Tatvan istikametinden Güroymak istikametine doğru gitmek üzere hızla kavşağa girdiği, Bitlis istikametinden gelen diğer bir yolcu minibüsünün ise Ahlat istikametine gitmek üzere kavşağa girdiği görülüyor. Tatvan istikametinden gelen yolcu minibüsünün, Bitlis istikametinden gelen ve sağ şeridinde duran kamyon nedeniyle kendisini fark edemeyen yolcu minibüsüne yandan çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle her iki araç savruluyor. Bir yolcu minibüsünün içindeki yolcular kapının kırılması sonucu yola saçılıyor.

Diğer minibüs ise orta refüje çıktıktan sonra karşı şeride geçip başka bir araca çarpıyor. Yola saçılan yolcular olayın şokuyla bir süre yerde yatıyor. Sonra kendine gelen minibüsteki yolcular ve yoldan geçenler hemen yola fırlayan yolculara yardıma koşuyor. Kaza, hafif yaralanmalarla atlatılıyor.

Mobeseye yansıyan diğer bir görüntüde ise bir çocuğun karşıdan karşıya geçmek isterken arabanın çarptığı görülüyor. Mobeseye yansıyan diğer görüntülerde ise gerek araç sürücülerinin kural hatası ve gerekse sürücülerin dikkatsizliği görülüyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.