Millilerde Baykan’a ziyaret

Millilerde Baykan’a ziyaret

İsrail'in Tel Aviv kentinde 05-12 Nisan 2014 tarihlerinde düzenlenecek olan Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası'nda mücadele edecek Milli sporcularımız Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Spor Genel Müdür Yardımcısı ve Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Halter Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Talat Ünlü, Antrenörler Yasin Aslan, Serap Ünlü ve Bayan Halter Milli Takım sporcularımız yer aldı.

Kamp dönemi ve yapılan hazırlıklar hakkında Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'a bilgiler veren Teknik Direktör Talat Ünlü, "İnşallah müsabakalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Federasyonumuz bize en iyi imkanları sağladı. Hiçbir eksiğimiz yok. Salonlarımız eskisinden çok daha güzel hale geldi. En önemlisi de genç bir takımla yola çıkıp 2016 ve 2020 hedeflerimizi ona göre çizmemiz" diye konuştu.

Spor Genel Müdür Yardımcısı ve Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar ise yaptığı açıklamada, "Kafilemiz 15'i sporcu toplam 33 kişi. Orada bir ilke imza atmak istiyoruz. Çünkü uzun zamandır tüm kamuoyunun beklentisi var. Geçen yıl gençler ve yıldızlar kategorisinde Estonya ve Litvanya'daki şampiyonalardan çok sayıda madalyayla döndük. Bu şampiyona öncesi de sporcularımız hazırlıklarını çok iyi yaptılar. İsrail'deki şampiyona bizim için bir başlangıç olacaktır" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, "Halterde son dönemlerde atılan adımların ne kadar yerinde olduğunu göstermelisiniz. Şampiyonaya katılacak tüm sporcularımıza, teknik heyetimize ve idarecilerimize şimdiden başarılar diliyorum. İnşallah başarılı bir şekilde ülkemizi temsil edip, başarılı sonuçlarla ülkemize dönersiniz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.