Milli takım memnun kaldı

Milli takım memnun kaldı

Konya’da Selçuklu Belediyesi Spor Salonu ve Kongre Merkezinde Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçlarına hazırlanan Basketbol Bayan Milli Takım sorumlusu Canan Erdoğan ve Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve Basketbol İl Temsilcisi Alper Arıkoğlu Selçuklu Bel

Geçtiğimiz hafta yapılan Zafer Kupası maçlarında 3 ülke ağırladıklarını ve organizasyonun sorunsuz olarak geçtiğini ifade eden Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve Basketbol İl Temsilcisi Alper Arıkoğlu “Bayan Milli Basketbol Takımımızın Konya’dan Avrupa vizesi alacağına inanıyoruz. Taraftar desteğimizle birlikte potanın perilerini Avrupa Şampiyonasına göndereceğiz. Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a basketbol sporuna verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Konya’nın spor etkinlikleri yapmak için uygun bir şehir olduğunu ve Selçuklu’da bulundukları süre zarfında Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın gösterdiği ilgi karşısında Milli takım olarak memnun olduklarına değinen Milli Takım sorumlusu Canan Erdoğan “Konya’da Ağustos ayında önemli 3 karşılaşmaya çıkacağız. İlk maçımız 02 Ağustos Pazartesi günü saat 18.00’de Bulgaristan ile yapacağız. Bu maç bizim için son derece önemli. Konyalı sporseverleri Milli Takımımıza destek vermeye davet ediyorum. Milli Takımımızın Selçuklu’da olduğu süre zarfında bizlere her türlü desteği sağlayan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyorum” dedi.

Bayan Milli Basketbol Takımını Selçuklu’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Selçuklu’da ulusal ve uluslar arası etkinlikler organize ederek şehrimizin tanıtımına ve ekonomisine destek veriyoruz. Bununla birlikte hemşerilerimizin sosyal ve sportif hayatlarını renklendirmek için çaba harcıyoruz. Milli Takımımıza 02 Ağustos tarihinde yapacakları Bulgaristan maçında başarılar diliyorum. Tüm hemşerilerimizi Selçuklu Belediyesi Uluslar arası Spor Salonu ve Kongre Merkezine davet ediyorum” dedi.Ziyarette Milli Takımlar Sorumlusu Canan Erdoğan Başkan Altay’a Milli Takım forması hediye ederken, Başkan Altay’da Erdoğan ve Arıkoğlu’na Selçuklu Belediyesi Kültür Yayınları içinde özel bir yere sahip “Anadolu Selçuklu Eserleri Fotoğraf Albümü” hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.