Milli Savunma Bakanı Yılmaz’ın Acı Günü

Milli Savunma Bakanı Yılmaz’ın Acı Günü

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın yengesi ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Ceritli’nin kayınvalidesi Şehnaz Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı.Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde...

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın yengesi ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Ceritli’nin kayınvalidesi Şehnaz Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı.

Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde bir aydır kolon kanseri teşhisiyle tedavi gören ve dün hastanede vefat eden Şehnaz Yıldırım toprağa verildi. 76 yaşında hayata gözlerini yuman Yılmaz’ın cenaze namazı, cuma namazını müteakip Ulu Cami’de kılındı. Şehnaz Yılmaz'ın cenazesi, namazın ardından Yukarı Tekke Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze namazına; Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Ceritli ile Vali Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazı sonrası taziyeleri kabul eden Bakan Yılmaz, daha sonra seçim çalışmaları için ilçeye hareket etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.