MHP’li vekilden Başbakan’a çok ağır hakaret!

MHP’li vekilden Başbakan’a çok ağır hakaret!

MHP’li İsmet Büyükataman, Başbakan Erdoğan’a, kelime anlamı aşağıların aşağısı olan ‘Esfel-i safilin’ örneğini vererek hakaret dolu sözler kullandı

Türk siyasetinin yıllardır devam eden problemlerin en başında gelen ‘siyasette üslup problemi’ çözüm süreci ve Akil İnsanlar Heyeti listesinin açıklanmasından sonra kendini daha da hissettirdi. Bu süreçte Devlet Bahçeli’nin başkanlığını yaptığı Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki açıklamalar ve buna cevaben gelen açıklamalarda toplumlu ayrıştıracak sözler sarfediliyor. Eleştiri yapmayı ‘hakaret’ olarak kabul eden bazı siyasetçilerin sayısı son zamanlarda artıyor. İşte bunun son örneği MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret dolu sözleri...

MHP’li Büyükataman yaptığı açıklamada, “Başbakan ar etmeyen edepsiz bir yüz görmek istiyorsa, öncelikle dönüp bir aynaya bakmalı sonra da sağında ve solundaki esfelisafiline göz atmalıdır” dedi.

Büyükataman, “Başbakan Erdoğan bu aralar MHP’ye karşı gittikçe sertleşmektedir. Sertleşmesi haklılığından değil ihanetinin ortaya çıkmasındandır. Ne konuştuğunu bilmeden ağzına geleni söyleyen Sayın Erdoğan çözülme sürecine MHP’nin kendisini siper etmesine ve milletin de MHP Genel Başkanı etrafında kenetlenip çözülme sürecine karşı çıkmasına tahammül edememektedir” açıklaması yaptı. İşte Büyükataman’ın o sözleri:
 
BAŞBAKAN YALAN KONUSUNDA O KADAR ARSIZLAŞMIŞTIR Kİ... 

“Sayın Başbakan gizli kalmış komplekslerinin etkisi altında serdettiği hezeyanlarına yenilerini ekledi. Bir müddet önce Sayın Genel Başkanımız ile girmiş olduğu “şeref “ polemiğinden ve bu polemik sonucunda kendisini düşürmüş olduğu çukurdan gerekli dersleri almamış olacak ki bu sefer de kendince Devlet Bahçeli’ye edep dersi vermeye kalkışmış. Sayın Başbakan’ın kültürümüzde edepsizliğin en önemli örnekleri olan yalancılık ve emanete ihanetin en müstesna örneklerini sergilemekteki maharetini artık duymayan kalmamışken başkalarına özellikle de  Devlet Bahçeli gibi dostun düşmanın takdirini kazanmış, saygı değer bir şahsa edep dersi vermeye kalkması komik olduğu kadar, ülkemiz adına da son derece üzüntü vericidir. Münafıklığın da en temel göstergeleri olarak kabul edilen bu özellikleri ustalık derecesinde taşıyan, gemisinin yelkenlerini şişirmek adına İslam ve Türk düşmanı katil Apo ile müzakere yürüten, şehitleri çiğneyen, gazileri yok sayan, 63 kişilik sözde akil adamla işbirliği yapan bir başbakanın konuşabileceği en son konu edeptir.
 
“BAŞBAKAN ETRAFINDAKİ ESFEL-İ SAFİLİNE BAKSIN”

Sayın Başbakan ar etmeyen edepsiz bir yüz görmek istiyorsa, öncelikle dönüp bir aynaya bakmalı sonra da sağında ve solundaki esfel-i safiline göz atmalıdır. Zimmet, kalpazanlık başta olmak üzere pek çok yüz kızartıcı suçtan soruşturma geçirmiş olan Başbakan yalan konusunda o kadar arsızlaşmıştır ki MHP’nin Koalisyon ortağı olduğu dönemde bankaların içinin boşaltıldığını dahi iddia edebilir duruma gelmiştir. Edep ya hu... MHP’nin koalisyon ortağı olduğu dönemde banka hortumcularının hortumları kesilmiş ve bu milletin paralarını iç edenler cezalandırılmıştır. Peki, bu bankaları kimler hortumlamıştır, kimler bunlara göz yummuştur. Bunları tekrar hatırlamak için o dönemlerin iktidarlarına bakmak kafidir.
 
“SERTLEŞMESİ HAKLILIĞINDAN DEĞİL İHANETİNİN ORTAYA ÇIKMASINDANDIR”

Başbakan Erdoğan bu aralar MHP’ye karşı gittikçe sertleşmektedir. Sertleşmesi haklılığından değil ihanetinin ortaya çıkmasındandır. Ne konuştuğunu bilmeden ağzına geleni söyleyen Sayın Erdoğan çözülme sürecine MHP’nin kendisini siper etmesine ve milletin de MHP Genel Başkanı etrafında kenetlenip çözülme sürecine karşı çıkmasına tahammül edememektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.