MHP’li Kalaycı’dan Konya mitingine davet

MHP’li Kalaycı’dan Konya mitingine davet

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, “Kılıçarslan Şehir Meydanı'ndaki mitingde yükselen ses yedi düvelden duyulacak, dosta güven, düşmana korku salacaktır” dedi

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, “Kılıçarslan Şehir Meydanı'ndaki mitingde yükselen ses yedi düvelden duyulacak, dosta güven, düşmana korku salacaktır” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pazar günü yapılacak miting için Konya Millennium otelde basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, MHP Konya Milletvekili Esin Karahan, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, MHP MYK üyeleri ve birçok gazeteci katıldı.

MİLLİ DURUŞUN ADI; KONYA

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, 2023 yılına MHP’nin sıkı bir şekilde hazırlandığını belirterek, kazananın Cumhur İttifakı olacağını öne sürdü. Kalaycı, “İnanıyorum ki, Pazar günü Kılıçarslan Şehir Meydanı'ndan yükselen ses yedi düvelden duyulacak, dosta güven, düşmana korku salacaktır. 2023 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıl dönümünü hep birlikte kutlayacağız. Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri de 2023 yılında yapılacaktır. Sağlam ve şaşmaz bir iradeye, feraset ve basirete sahip necip Türk milleti seçimini yapacak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha ve açık ara farkla seçilecektir. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı da tarihi bir zafere imza atacaktır. 2023’de yalan, yıkım ve yozlaşma kaybedecektir. 2023’de tarih tekerrür edecek, müstevliler ve onların taşeronları mağlup edilecektir. Kazanan Türkiye, kazanan Türk milleti, kazanan Cumhur İttifakı, kazanan Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi 2023 yılına çok sıkı bir şekilde hazırlanmaktadır. Kılı kırk yaran kuyumcu titizliğiyle, her ayrıntıyı düşünen, her imkânı seferber eden, her ihtimali dikkate alan basiretli bir kavrayışla çalışmalarımıza hız veriyoruz. Konya, milli duruşun adıdır” dedi.

2023 SEÇİM KAMPANYASI BAŞLADI

Huzurlu ve mutlu Türkiye için çalıştıklarını kaydeden Kalaycı, 2023’te olacak seçim kampanyalarını başlattıklarını açıkladı. Kalaycı şunları söyledi: “Milliyetçi Hareket Partisi vatanımızın her köşesinde insanımıza muhabbetle dokunmakta, huzurlu ve mutlu bir Türkiye’ye erişme azmini ilmek ilmek dokumaktadır. Bu arada, millî bilinci uyanık kılmak ve milli iradeyi meydanlara yansıtmak üzere ‘2023’e Doğru; Aday Belli, Karar Net’ temalı açık hava toplantılarımızla 2023 seçimlerinin kampanya dönemini başlattık. Dünya diken üstünde, bıçak sırtındadır. Soğuk Savaş bitmiştir, ama sıcak savaşlar dönemi açılmıştır. Nükleer silah tehdidi her gün endişeleri körüklemektedir. Önümüzdeki yıllar kurşun gibi ağır olacaktır. Türkiye’nin güvenliği, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü her şeyin üstündedir. Ülkemizin geleceğini teslimiyetçiler, işbirlikçiler belirleyemez. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin üzerinden geçen yaklaşık 4,5 yıllık zaman dilimi, kimin millet ve vatan sevdalısı, kimin işbirlikçi ve Türkiye karşıtı olduğunu iyice tescillemiştir. Cumhur İttifakı ile Türk Cihan Hâkimiyeti mefkûresinin tohumu yeniden atılmıştır.”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin Türk ve Türkiye yüzyılının stratejik gücü olacağını ifade eden Kalaycı, “Geleceğin muhteşem ve müreffeh günlerine inanıyorum ki Cumhur İttifakı’yla ulaşılacaktır. Bu vatan sokakta bulunmamıştır. Bu devlet icazetle kurulmamıştır. Türkiye Cumhuriyeti devleti ve Türk milli kimliği şehit kanlarıyla kazanılmıştır. Her yöremizi, her insanımızı bağrımıza basıyoruz. Herkese elimizi uzatıyoruz. Ancak bölünme gayreti içerisinde olanları da affetmemiz mümkün değildir. Biz, manda ve himayeyi reddeden inanmışlığın tarafıyız. Biz, tam bağımsızlığımızı ve milli bekamızı son damla kanına kadar müdafaa edecek iman ve irade gücünün tarafıyız. Biz, Misakımillî’yi ant bilen sarsılmaz sadakatin tarafıyız. Biz, ya istiklal ya ölüm seslenişinin tarafıyız. Biz, ölürsem şehit kalırsam gaziyim diyen fedakârlığın tarafıyız. Biz Cumhur İttifakı’yız, lider ülke Türkiye’nin mimarıyız. Türk vatanı has bahçemiz, Türk milleti baş tacımız, elbette Türkiye kara sevdamızdır. Çağrımız, önce ülkem ve milletim diyen herkesedir. Çağrımız bu vatan benim, bu bayrak benim, bu ülke benim diyen her kardeşimizedir. Gelin bir olalım, iri olalım, el ele verelim, hep birlikte Türkiye’nin ve Türk milletinin gücünü gösterelim. İnanıyorum ki, Konya Pazar günü Saat 16.00’da Kılıçarslan meydanında tarihi bir mitinge ev sahipliği yapacaktır” diye konuştu.

ALİ GÖZEN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum