Mhp’li Kadınlardan Yaşlılar Haftası Ziyareti

Mhp’li Kadınlardan Yaşlılar Haftası Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Kadriye Alkan ve beraberindeki heyet, Yaşlılar Haftası nedeniyle Emine Candemir’i evinde ziyaret etti.MHP Eskişehir İl Kadın Kolları...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Kadriye Alkan ve beraberindeki heyet, Yaşlılar Haftası nedeniyle Emine Candemir’i evinde ziyaret etti.

MHP Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Kadriye Alkan ve partili kadınlar, ’Yaşlılar Haftası’ nedeniyle 82 yaşındaki Emine Candemir’i evinde ziyaret etti. Bir gün herkesin yaşlanacağını ve yaşlılara saygıda kusur edilmemesi gerektiğini belirten Alkan, “Eskişehir’de oturan Emine Candemir’i evinde ziyaret ederek gönlünü aldık ve kendisiyle sohbet ederek unutulmadığını hissettirdik. Çocuklarımız nasıl geleceğimizin teminatı ise, yaşlılarımız da geçmişimiz ve bizim emanetlerimizdir. Yaşlılarımız bizlerin baş tacımız, onların dileklerini emir telaki ederiz. Bir gün bizim de şefkate ihtiyaç duyabileceğimizi unutmamamız lazım” diyerek duygularını dile getirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.