Mhp'li Günal: Gün Sandığa Sahip Çıkma Günü

Mhp'li Günal: Gün Sandığa Sahip Çıkma Günü

MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, cumhurbaşkanı seçiminin gelecek nesillerinin kaderini belirleyeceği için tarihi öneme sahip olduğunun unutulmaması gerektiğini söyledi. Seçmenin bir oydan bir şey olmaz diyerek sandığa gitmemesi gerektiğini...

MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, cumhurbaşkanı seçiminin gelecek nesillerinin kaderini belirleyeceği için tarihi öneme sahip olduğunun unutulmaması gerektiğini söyledi.

Seçmenin bir oydan bir şey olmaz diyerek sandığa gitmemesi gerektiğini belirten Günal, 10 Ağustos'ta yapılacak olan seçimin ülke kaderini belirleyeceği için sıradan bir seçim olmadığını kaydetti.

Türkiye'nin kader seçimine sayılı saatler kaldığını belirten Günal, "Oyumuzu kullanarak vatandaşlık görevimizi yerine getirelim. En önemlisi de verdiğimiz oylara sahip çıkalım. 30 Mart'ta şişman kediler trafolara girdi ve 40 ilde elektrikler kesildi. Şişman kedilerin elektrik trafolarının için girmesine izin vermeyelim. Oy kullanmak kadar kullandığımız oylarımıza sahip çıkmakta milli bir görev." dedi.

Günal, çatı aday Ekmeleddin İshanoğlu'na desteklerinin tam olduğunu söyledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.