Mhp Kayseri İl Başkanı Eke: Ekmeleddin İhsanoğlu Halkın Adayıdır

Mhp Kayseri İl Başkanı Eke: Ekmeleddin İhsanoğlu Halkın Adayıdır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Mete Eke, cumhurbaşkanı seçimleri için yaptıkları gezi programlarında vatandaşla bir araya geldi. Eke, burada yaptığı açıklamada, “Aday Erdoğan partisinin, Ekmeleddin İhsanoğlu halkın...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Mete Eke, cumhurbaşkanı seçimleri için yaptıkları gezi programlarında vatandaşla bir araya geldi. Eke, burada yaptığı açıklamada, “Aday Erdoğan partisinin, Ekmeleddin İhsanoğlu halkın adayıdır.” dedi.

MHP İl Başkanı Mete Eke ve il yönetim kurulu üyeleri, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanı seçimleri öncesi İncesu, Yeşilhisar, Yahyalı ve Develi ilçelerini ziyaret etti. Ziyarette konuşan İl Başkanı Mete Eke, aday Erdoğan’ın partisinin adayı olduğunu, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun ise halkın adayı olduğunu belirtti. Eke, 10 Ağustos tarihinde ilk kez halk tarafından seçilecek cumhurbaşkanı seçiminin Türk milletinin geleceği için büyük önem arz ettiğini ifade etti.

Aday Erdoğan ile Ekmeleddin İhsanoğlu arasında fark edebilenler için ciddi farklar olduğunu ifade eden Eke, “Aday Erdoğan, sadece siyasetçi iken, Ekmeleddin İhsanoğlu diplomattır, aday Erdoğan sadece bir dil bilirken, Ekmeleddin İhsanoğlu 5 dili ana dili gibi konuşmaktadır, aday Erdoğan’ın çocukları şaibe ile anılırken, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun çocukları tertemizdir.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı seçiminin, uçurumdan önce son viraj olduğunu vurgulayan İl Başkanı Eke, 10 Ağustos tarihinde bütün Kayseri halkını Ekmeleddin İnsanoğlu’na oy vermeye çağırdı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.