Mhp İlçe Başkanından Su Kesintisi Tepkisi

Mhp İlçe Başkanından Su Kesintisi Tepkisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ortahisar İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, şehrin 4 gün boyunca susuz kalmasının Trabzon halkını mağdur ettiğini belirterek, “Modern bir kentte vatandaşa böyle bir mağduriyet yaşatmak ancak beceriksizlikle izah edilebilir.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ortahisar İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, şehrin 4 gün boyunca susuz kalmasının Trabzon halkını mağdur ettiğini belirterek, “Modern bir kentte vatandaşa böyle bir mağduriyet yaşatmak ancak beceriksizlikle izah edilebilir.” dedi.

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, yol çalışması nedeniyle Trabzon’da uzun süre yaşanan su kesintisine tepki gösterdi. Su üzerinden siyaset yapmak istemediklerini ifade eden Yılmaz, “Ancak şehrin 4 gün boyunca susuz kalması Trabzon halkını mağdur etmiştir. Modern bir kentte vatandaşa böyle bir mağduriyet yaşatmak ancak beceriksizlikle izah edilebilir. Trabzon’da bu yerel yönetim anlayışı, modern kent hizmeti şöyle dursun, sürekli su kesintileri yaparak vatandaşı mağdur ediyorlar. Bu duruma kimsenin ses çıkarttığı da yok. Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun ‘3 gün kesinti olacak ama biz 2 günde işimizi bitireceğiz’ demesine rağmen 4 gün boyunca en önemli ihtiyaç maddesi olan suyun kesik kalması, insanımızı canından bezdirmiştir.” ifadelerini kullandı.

Başkan Gümrükçüoğlu’nun, göreve gelir gelmez ilk icraat olarak belediyede işi bilen yöneticiler ve işçilerin gönülsüz bir şekilde başka kurumlara gönderildiği veya re'sen emekli edildiğini ileri süren Yılmaz, “Başkan, bu insanların ahını almıştır. Basiretsiz yönetim anlayışı halkı mağdur etmiştir. 30 Mart günü halkımız susuz geçen günleri unutmayacaktır.” diye konuştu.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.