Mhp İl Başkanı Kanbolat: Adı Geçen 32 Kişiden Sadece 2 Tanesi Mhp Üyesidir

Mhp İl Başkanı Kanbolat: Adı Geçen 32 Kişiden Sadece 2 Tanesi Mhp Üyesidir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Amasya İl Başkanı Hüseyin Kanbolat, 32 kişinin MHP’den istifa ederek AK Parti’ye kayıt olduğu yönündeki açıklamaların gerçek dışı olduğunu söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Kanbolat, “2 Ağustos...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Amasya İl Başkanı Hüseyin Kanbolat, 32 kişinin MHP’den istifa ederek AK Parti’ye kayıt olduğu yönündeki açıklamaların gerçek dışı olduğunu söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kanbolat, “2 Ağustos 2014 tarihinde AKP İl Binası’nda gerçekleştirilen toplantıda bir takım insana AKP rozeti takılmış ve bu kişilerin güya MHP den istifa ederek iktidar partisine katılanlar olduğu söylenmiştir. Gerçeği yansıtmayan bu toplantı tam bir fiyaskodur.” dedi.

AK Parti zihniyeti yalanlarının gerçek olayların önüne geçtiğini iddia eden Kanbolat, "Oysaki adı geçen 32 kişiden sadece 2 tanesi MHP üyesidir. Bu kişiler belediye başkanlığı bünyesinde işçi sıfatıyla çalışan kişilerdir. Yani adeta dağ fare doğurmuştur. Geçtiğimiz 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinden sonra sırf MHP için gönüllerinde ki sevdayı yürekleri ile ortaya koyan diğer tüm arkadaşlarımızla beraber çalıştıkları arkadaşları gibi hemen seçimler sonrasında maalesef idarecilerin keyfi uygulamaları neticesinde mevcut çalıştıkları yerlerden başka birimlere sürgün edilircesine, dalga geçercesine ve öç alırcasına gönderilmişlerdir. Fakat bu arkadaşlarımız daha sonra yaptıkları görüşmeler neticesinde almış oldukları imtiyazlara, vaatlere ve sözlere kanarak maalesef parti yerine kendi çıkarlarını ön plana çıkartarak diğer arkadaşlarımız gibi dik duruş sergileyememiş yapılan baskılara boyun eğerek saflarını değiştirmişlerdir." diye konuştu.

MHP’nin 45 yıllık şanlı geçmişi olduğunu vurgulayan Kanbolat şöyle konuştu: "Türk siyasi tarihine adını altın harflerle yazdırmış olan Ülkücülerin ve milliyetçilerin, dik duruşlu, önce vatanım ve milletim sonra partim ve ben diyebilenlerin partisi olan Milliyetçi Hareket Partisi, kişilerin üzerinde değil savunduğu yerli ve milli fikir ve ideolojilerle birlikte büyüyen gelişen bir partidir. Her rüzgara kendini kaptıran, çıkarlarını ön plana alan kişilerin ayrılması rüzgarın kayadan toz alması gibidir. MHP her zaman olduğu gibi tüm kurum ve birimleri ile hedeflerine emin adımlarla yürümeye devam edecektir. Yerel seçimlerde göstermiş olduğu oy artışını ilk genel seçimlerle birlikte devam ettirip iktidara gelmeyi hedefleyen milliyetçi kadrolar hiçbir ayrıştırıcı ve bölücü güç tarafından engellenemeyecek ve bölünemeyecektir. Milli birlik beraberlik içinde dilini dinini bayrağını milletini seven koruyan MHP kadroları her zaman bu vatana ve millete hizmet için hazırdır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin halk içindeki gelişimi ve yükselişinden kimsenin şüphesi olmasın." CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.