Mevlana Üniversitesi Rektörü Yalçınöz’ü Rektörler Ziyaret Etti

Mevlana Üniversitesi Rektörü Yalçınöz’ü Rektörler Ziyaret Etti

Mevlana Üniversitesi’nde geçtiğimiz ay rektör olarak göreve başlayan Prof. Dr. Tankut Yalçınöz’e, Konya’daki üniversitelerin rektörleri ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Necmettin...

Mevlana Üniversitesi’nde geçtiğimiz ay rektör olarak göreve başlayan Prof. Dr. Tankut Yalçınöz’e, Konya’daki üniversitelerin rektörleri ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Torlak, Mevlana Üniversitesi Rektörü Tankut Yalçınöz’ü makamında ziyaret etti.

Mevlana Üniversitesi’nin rektörü olmaktan onur duyduğunu ifade eden Prof. Dr. Altınöz, "Bundan sonra da Konya protokolü ve halkıyla çeşitli projeler üretip, hem Konya’ya hem de ülkemize daha fazla katma değer sağlamak istiyoruz. Büyük başarılar elde etmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yürütmemiz gerekir. Bu kapsamda Konyamızın değerli Rektörlerinin ziyaretini ortak çalışmalarımızın başlangıcı olarak görüyorum." dedi.

Daha önce yurt içi ve yurt dışında çok sayıda üniversitede öğretim üyeliği ve idarecilik yapan Prof. Dr. Altınöz, son olarak TÜBİTAK Kayseri Bölge Koordinatörlüğü görevinde bulunmuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.