Metruk Bina Yangını Mahalleliyi Sokağa Döktü

Metruk Bina Yangını Mahalleliyi Sokağa Döktü

Beyoğlu'nda metruk binada çıkan yangın mahalle sakinlerini sokağa döktü. Alevlere teslim olan 4 katlı binadaki yangını itfaiye ekipleri uzun çalışmalar sonucu kontrol altına aldı. Kalyoncu Kulluğu Sokak'taki terk edilmiş binanın çatısı...

Beyoğlu'nda metruk binada çıkan yangın mahalle sakinlerini sokağa döktü. Alevlere teslim olan 4 katlı binadaki yangını itfaiye ekipleri uzun çalışmalar sonucu kontrol altına aldı.

Kalyoncu Kulluğu Sokak'taki terk edilmiş binanın çatısı saat 11.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Alevleri fark eden mahalle sakinleri hemen polis ve itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ancak yer yer çökmelerin olduğu binaya giremeyen itfaiye erleri, alevlere uzaktan su sıkabildi. Polis ekipleri de muhtemel bir kazaya karşı sokakta bulunan meraklı vatandaşları güvenlik kordonu oluşturarak uzaklaştırdı. İtfaiye ekipleri yaklaşık 4 saatlik bir çalışma sonucu yangını söndürmeyi başardı.

Mahalle sakinlerine büyük korku yaşatan yangının çevredeki binalara sirayet etmemesi için büyük çaba sarf edildi. Yangın sonrasında kullanılmaz hale gelen ve üst katları çöken binada kimsenin bulunmaması herkese rahat bir nefes aldırdı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.