Metin Şahin’e tam destek

Metin Şahin’e tam destek

Türkiye Tekvando Federasyonunun 4. Olağan Mali Genel Kurulu, Ankara'da yapıldı. Yönetim ve denetleme kurulunun dönem raporları, gelir tablosu ve bilançoları, faaliyet programı oybirliğiyle ibra edildi

Crowne Plaza Otel'de 287 delegeden 216'sının katılımıyla gerçekleşen mali genel kurulda, divan başkanlığına Hatip Çopur seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Tekvando  Federasyonu Başkanı Metin Şahin, yönetim kurulu olarak sportif alanda başarıları artırmaya çalıştıklarını, tekvandonun yaygınlaşması ve gelişmesi için çaba içinde olduklarını, uluslararası arenada Türk tekvandosunun her zaman en üst seviyede yer alması için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Kısa vadede hedeflerinin 2016 Rio Olimpiyatları olduğuna dikkati çeken Başkan Şahin, şöyle konuştu:

"Dünya ve Avrupa şampiyonalarında ülkemizi geçmişte olduğu gibi gelecekte de en başarılı federasyon olarak tanıtmaya devam edeceğiz. Gerçekleştirdiğimiz projelerle birçok ilimize malzeme yardımı yapılırken, ülkemizin en ücra köşelerinde bile lisanslı sporcu sayımızda büyük bir artış yaşandı. Bugün 300 bini aşkın lisanslı sporcumuz, 2 binin üzerindeki kulübümüzle olimpik branşlarda futboldan sonra sporcu ve kulüp olarak en fazla sayıya sahip olan bir branşız. Amacımız bu sayıyı daha da arttırmaktır. Diğer taraftan 3 bine yakın antrenörümüz, 5 bin civarında hakemimiz ile tekvando ailesi olarak yarınlara umutla bakıyoruz."

Metin Şahin'in konuşmasının ardından yönetim ve denetleme kurulunun dönem raporları, gelir tablosu ve bilançoları, faaliyet programı oybirliğiyle ibra edildi.

KONYALI SPORCULAR GURURLANDIRDI

Türkiye Tekvando  Federasyonu 2014 faaliyet takviminde yer alan ‘Uluslararası Tekvandonun Kraliçeleri Turnuvası’ Ankara’da yapıldı.Organizasyonda 118 bayan sporcu mücadele etti. Turnuvada Konya Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Takımı Üçüncü olurken Sporculardan Büşra Nur Sezek 67 Kg’da Birinci, Maide Nur Uysal 62 Kg’da İkinci, Binhan Yarpazoğlu ise 57 Kg’da Üçüncü olma başarısı gösterdi. Selçuklu Belediyespor Kulübünden Şerife Ilgız 46 Kg’da Birinci, Şerife Aytürk ise 67 Kg’da İkinci olmuşlardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.