Metin Altınay istifa etti

Metin Altınay istifa etti

Konya Şekersporda üst üste alınan yenilgilerin şoku devam ediyor. Kendi evinde Tepecikspora farklı mağlup olan temsilcimizde teknik adam Metin Altınay görevinden istifa ettiğini açıkladı

Konya Şekerspor’da üst üste alınan yenilgilerin şoku devam ediyor. Kendi evinde Tepecikspor’a farklı mağlup olan temsilcimizde teknik adam Metin Altınay görevinden istifa ettiğini açıkladı

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor’da üst üste alınan yenilgilerin üzüntüsü devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Tepecikspor’u ağırlayan ve rakibine 3-0 mağlup olan temsilcimizde, yaşanan bu sürecin sonunda teknik adam Metin Altınay istifa etti. Tepecik maçı sonrasında basın toplantısına katılmayan teknik adam Altınay, dün istifa ettiğini açıkladı.

 

Dün yönetim kurulu ile bir araya geldiğini ve istifasını verdiğini ifade eden Altınay; “Kulüp Başkanı Yavuz Erence ile bir araya geldik ve görevi bırakacağımı söyledim. Kendisi devam etmemi istediğini belirtti ancak aldığımı bu kararır doğruluğuna inandığım için istifamı verdim. Sezon başında bir takım transfer teklifleri aldım ancak Konyalı olmam nedeni ile tercihimi Şekerspor’dan yana kullandım. Ancak yaşanan sürecin sonunda kimyalarımızın uymadığını, yaptığımız transferlerin iyi netice vermediğini gördüm. San 4 haftada yenilgiler üst üste geldi. Yol yakınken çok fazla yıpranmamak ve kulübün önünü açmak adına görevimi bırakmam gerektiğini söyledim. İşi uzatmanın ve devam etmenin anlamı olmadığını belirttim. Yönetim kurulu da istifamı kabul etti. Hem kulübün hem benim daha fazla yıpranmamam adına bu kararı aldım” dedi. Konya Torku Şekerspor’a başarılar dileyen Altınay, kimseye kırgın olmadığını sözlerine ekledi.

 

Öte yandan arka arkaya 4. yenilgisini alan yeşil-beyazlılarda moralle bozuk. Aldığı yenilgilerle ligin alt sıralarına doğru gerileyen yeşil-beyazlılar, lige Ofspor beraberliği ile başladı. Ardından Pendikspor’u 2-1 mağlup eden yeşil-beyazlılar, gelecek için umutlandı ancak Bugsaş deplasmanından getirdiği 1-0’lık yenilgi ile düşüşe geçti. Kendi evinde lider Bozhüyükspor’a 3-1 mağlup olan temsilcimiz, deplasmanda Turgutluspor’a 2-1, geçtiğimiz hafta kendi evinde ise Tepecik’e 3-0 mağlup olarak büyük moral motive kaybına uğradı.

 

Konya Şekerspor, ligin 7. haftasında ligin güçlü ekiplerinden Şanlıurfaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ligin zirvesi için mücadele eden ve ikinci durumda bulunan Urfa maçının hazırlıklarına başlayacak. Dünü izinli geçiren yeşil-beyazlılar Şanlıurfa maçının hazırlıklarına antrenör Hakan Ünal nezaretinde başlayacak. Temsilcimizde, Tepecik maçında kırmızı kart gören ve sakatlığı devam eden Okan Koç dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Yeşil-beyazlılar, yaşanan kötü günleri Şanlıurfa maçı ile geride bırakmanın hesaplarını yapıyor.

 

(MERHABA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.