Mesir tadında olsun

Mesir tadında olsun

Ziraat Türkiye Kupası D Grubunda Kasımpaşayı yenen, İstanbul Büyükşehire yenilen Şekerspor, bugün Manisasporu konuk ediyor. Zorlu karşılaşma saat 13.30da başlayacak

Şekerspor’un zor sınavı. Başka bir deyişle, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Şekerspor, bugün Süper Lig takımlarından Manisaspor ile karşı karşıya gelecek. Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. İki takım için de büyük önem taşıyan karşılaşmayı Zafer Demir yönetecek. Demir’in yardımcılığını Engin Gökçe ile Özgür Ertem yapacak. Önceki gün Belek kampından dönen Şekerspor, dün yaptığı ter idmanı ile hazırlıklarını tamamladı ve tesislerde kampa girdi. Kupa’da ilk kez mücadele eden ve aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken temsilcimiz Şekerspor’da hedef 2’de 2 olarak belirlendi. Kupadaki ilk maçında sahasında Kasımpaşa’yı yenen yeşil-beyazlılar, bugün de Manisaspor’u devirerek hem 2’de 2 yapmak, hem de çeyrek final umudunu son maça taşımayı hedefliyor. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, moraller yerinde. D Grubu’nda 3 puanı bulunan Şekerspor bugünkü maçı kazanırsa, çeyrek final şansını son maça taşıyacak. Manisaspor kazanır ise gruptan çıkan ilk takım olacak.

Manisaspor maçına galibiyet için çıkacaklarını söyleyen Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, hem Kasımpaşa hem de İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında iyi futbol oynadıklarını, bugün oynanacak Manisaspor maçında da iyi oynayarak kazanmayı hedeflediklerini belirterek, “Manisaspor’u yenecek gücümüz var” dedi.  Kupada gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini yineleyen Altıparmak, “Takımda hava süper. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Yeni transferlerle güçlendik. Kupada 1 galibiyet ve 1 yenilgi aldık. Manisaspor’u yenip, şansızımızı sürdürmek istiyoruz ve bunu da başaracak gücümüz var. Ayrıca taraftarımızın da bizi bu zor maçta yalnız bırakmayacaklarına ve tribünleri dolduracaklarına inanıyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.