Mesai başladı

Mesai başladı

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlıkları başlıyor. Sezona yeni yönetim kurulu ile başlayacak sarı mavililerde hafta içi imzalar atılacak.

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlıkları bugün itibari ile start alıyor. Sarı mavililerde imzaların hafta içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor.

AZİZ BEKİR İMZAYI ATIYOR

Sezonun tamamlanması ardından sözlü anlaşma sağlanana Antrenör Aziz Bekir ile yeni yönetim kurulu bu hafta masaysa oturarak resmi sözleşmeye imza atacak. Aziz Bekir ile geçtiğimiz ay masaya oturan sarı mavili yönetim hocayla anlaşma sağlamıştı. Aziz Bekir geçtiğimiz sezon sonunda ailesini de Konya’ya getirmiş ve ligin son maçında Konya’nın artık kendisinin ikinci memleketi olduğunu ifade etmişti.

OYUNCULAR İMZAYA HAZIR

Aziz Bekir’in yanı sıra sarı mavililerde anlaşma sağlanan oyuncular Sean Williams ve Troy De Vries ile de sözleşmenin bu hafta içerisinde imzalanması beklenmekte. Alternatifleri aranan oyuncular Derrick low ve Troy Gillenwater’ın imzaları ise beklemeye alındı. Yerli oyuncular Burak Selen ve Valentin Pastal da hafta içinde resmi sözleşmelere imza atacak.

GÖREV DAĞILIMI ÇARŞAMBA GÜNÜ

Bu arada yeni yönetimde görev dağılımının Çarşamba günü gerçekleşmesi beklenmekte. Başkanlık koltuğuna geçen Hakan Faydasıçok dışında yönetim kurulunda fazla bir değişiklik beklenmemekte. Başkan yardımcıları ve Basın Sözcüsü Tunahan  Turhan’ın görevlerine devam edeceği gelen bilgiler arasında.

RENKLER KONUSU ERTELENDİ

Öte yandan takım renklerinin değiştirilmesi konusu ise ileri bir tarihe ertelendi. Sezon öncesinde yeniden görüşülecek renklerin sarı maviden, yeşil beyaza çevrilmesi konusu Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ile yapılacak toplandı sonrasında netlik kazanacak. Renk değişimine olumlu yaklaşıldığı ise gelen bilgiler arasında yer almakta.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.