Mesai başladı

Mesai başladı

Cuma günü Kayserispor'a konuk olacak Atiker Konyaspor, dün yaptığı antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarına başladı

Spor Toto Süper Lig'in 31.haftasında Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda Kayserispor'a konuk olacak Atiker Konyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarına dün Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla  başladı.

PERŞEMBE GÜNÜ GİDECEK

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 4 karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyen Anadolu Kartalı'nda gözler Kayserispor ile oynanacak maça çevrildi. Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı ve 3-2 mağlup olduğu maçın ardından pazar günü yenileme yapan Atiker Konyaspor, bu çalışmanın ardından izne ayrıldı. Pazartesi gününü izinli geçiren yeşil-beyazlılar dün Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla yeniden başladı. 2 gün Konya'da çalışmaları sürdürecek olan Atiker Konyaspor perşembe günü karayolu ile Kayseri'ye giderek konaklaması bekleniyor.

AHMET ŞAN'DAN ZİYARET

Öte yanda Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, geçtiğimiz hafta sonu maç esnasında Kuzey üst tribününden Kuzey alt tribününe geçemeye çalışırken düşen Muhammed Tütüncü’yü hastanede ziyaret etti. Atiker Konyaspor ile Alanyaspor arasında Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanan maçta tribünden düşen Tütüncü’yü aynı gece ilk olarak Başkan Yardımcısı Ali Kaya ziyaret etmişti. Atiker Konyaspor taraftarı Muhammed Tütüncü 3 gündür yoğun bakımda tedavi görüyordu. Tütüncü’nün normal odaya geçmesinin ardından Başkann Ahmet Şan, kendisine ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yaşanan olaydan dolayı üzüntüsünü dile getiren Şan, “Acil şifalar diliyorum. İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun. 3 gün boyunca doktorun Mehmet Çelik Bey’i arayarak bilgi aldım. Kazalar her insanın başına gelebiliyor. İnşallah bundan sonra hiçbir taraftarımız bu tür bir şeye kalkışmaz. Daha ciddi durumlarla karşı karşıya kalmayız. Yönetici arkadaşlarımın ve tüm futbolcularımızın selamı var” dedi. Başkan Ahmet Şan, ziyarette Muhammed Tütüncü’ye isminin yazılı olduğu 42 numaralı forma ve kaşkol hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.