Mersin’de Otomobil Park Halindeki Tır’a Çarptı: 4 Ölü

Mersin’de Otomobil Park Halindeki Tır’a Çarptı: 4 Ölü

Mersin’de bir otomobilin park halindeki TIR’a çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise ağır yaralandı.Alınan bilgiye göre, Gözne’den Mersin istikametine seyreden Berat Keskin’in...

Mersin’de bir otomobilin park halindeki TIR’a çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Gözne’den Mersin istikametine seyreden Berat Keskin’in (26) kullandığı 33 CAN 20 plakalı otomobil, Okan Merzeci Mahallesi Akbelen Bulvarı’nda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun kenarında park halindeki 33 BSL 15 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Berat Keskin ve otomobilde bulunan Serdar Siyar Salmaş (19) Aykut Akbaş (19) olay yerinde, Ümit Özenin (15) ise kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Berkay Yücel (16) ile Metin Tutlu (16) ise Mersin Devlet Hastenesi'nde tedavi altına alındı. Cesetler otopsi yapılmak üzere Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.