Mersin maçında tek hedef galibiyet

Mersin maçında tek hedef galibiyet

Temsilcimiz Torku Konyaspor, son haftaların çıkış yapan takımı Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Torku Arena’da oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak maçı, Antalya Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek

Torku Konyaspor, bugün Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Konya Büyükşehir Torku Arena’da oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak maçta, Antalya bölgesinden Mustafa Öğretmenoğlu'nun düdük çalacak. Öğretmenoğlu'nun yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Ali Saygın Ögel yaparken, maçın dördüncü hakemi Emre Malok. 
 
Dört yıl aradan sonra Mersin İdmanyurdu ile 12. haftan maçında taraftarları karşısına çıkacak olan Torku Konyaspor’da planlar 3 puan üzerine yapıldı. Takımda moral iyi. 3 Eksik var. Sakat olan Marica ve Mehmet Güven ile sarı kart cezalısı Tolga bugün oynayamayacak. Sağ bekte Benjamin Fuchs görev yapacak. Hafif sakat olan Selim’in durumu bugün belli olacak. Kartal’da, Mersin maçının hazırlıkları dün yapılan taktik antrenmanla tamamlandı. 
 
Taraftarlarının desteğiyle Mersin’i yenerek iç sahada galibiyet serisini sürdürmeyi ve puanını 16’aya yükselterek rahatlamayı amaçlayan yeşil-beyazlılar maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Belec- Benjamin Fuchs, Selim Ay (Vukoviç), Kokaloviç Mehmet Uslu- Ali Çamdalı, Uğur İnceman- Ömer Ali, Hleb, Hasan Kabze- Rangelov.  
 
Torku Konyaspor ile Mersin İdmanyurdu, bugün 34. kez karşı karşıya gelecek. İki takım bugüne kadar 33 kez mücadele ederken, 12 maçı Konyaspor, 12 maçı Mersin kazandı. 9 maç ise berabere sona erdi. İki takım son olarak 2009-2010 sezonunda PTT 1. Lig'de karşılaşırken, Konya'daki maçı Kartallar 2-0 kazanırken, deplasmanda rakibine 3-1'lik skorla mağlup oldu.
 
Antalya bölgesi hakemi Mustafa Öğretmenoğlu ise, Torku Konyaspor’un bu sezon ilk maçına çıkacak. Öğretmenoğlu geçen sezon, 15. hafta iç sahada oynanan ve Konyaspor’un 3-2 kaybettiği Karabükspor ve 34. hafta da deplasmanda oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan Eskişehirspor maçlarını yönetmişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.