Merhum Keleşoğlu   dualarla anıldı

Merhum Keleşoğlu dualarla anıldı

Hayırsever iş insanı Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu, vefatının 9’uncu yılında, sevenlerinin katılımıyla dualarla anıldı.

Eğitim gönüllüsü Keleşoğlu için her yıl geleneksel hâle getirilen anma programı, bu yıl da mezarı başında gerçekleştirildi. Selçuk Ecza Deposu, As Ecza Deposu, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı Kurucusu, eğitim gönüllüsü ve hayırsever iş insanı merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu, vefatının 9’uncu yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Musalla Mezarlığı’nda gerçekleştirilen anma törenine, Selçuk Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanvekili Mehmet Yıldız, Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş, Keleşoğlu Ailesi Birliği Başkanı Mehmet Darçın, Konya Eczacı Odası Başkanı Uzman Eczacı Ahmet Hakan Koru, Selçuk Ecza Deposu Konya Şube Müdürü Hidayet Çelik, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Selçuk Ecza Deposu birim çalışanları katıldı.

3-3.jpeg

ONUN EMANETİNE SAHİP ÇIKIYORUZ

Selçuk Ecza Deposu Başkanvekili Mehmet Yıldız, Ahmet Keleşoğlu'nun kendilerine bıraktığı mirası devam ettirdiklerini söyleyerek, “Ahmet Keleşoğlu hocamız hepimiz için çok önemliydi. Fakat hâlâ içimizde yaşıyor. Bizlere bıraktığı şirketleri arkadaşlarımızla daha ileri nasıl taşırız diye düşünüyoruz. Allah ondan razı olsun. Onun emanetine sahip çıkıyoruz" şeklinde konuştu.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Ahmet Keleşoğlu'nun Türkiye'nin en büyük ecza deposunu kurarak insanlara hizmet ettiğini belirtti.

HER KONUDA YARDIMCI OLURDU

Konya Eczacılar Odası Başkanı Ahmet Hakan Koru, Keleşoğlu'nun mesleğine ve ülkesine bağlı olduğunu vurgulayarak, "Ahmet Keleşoğlu hocamızı şahsen tanıma fırsatı elde etmenin mutluluğu içerisindeyim. Hep yardımcı olurdu. Son derece eli açık bir insandı. İnsanlar geride bıraktığı işlerle anılıyor. 6 Şubat depremi, hepimizin yüreğini acıttı. Bu depremde eczacılar olarak deprem bölgesine koştuk. Deprem bölgesinde Selçuk Ecza Deposu oradaydı. Hiçbir şey yoktu orada ama Ahmet Keleşoğlu hocamın kurduğu birim orada görev yapıyordu" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş Merhum Ahmet Keleşoğlu için dua etti.

ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum